Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!  (Read 12524 times)

Admin MelakaBikers

  • Guest
Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« on: March 28, 2011, 11:46:40 AM »
Welcome to Melaka Bikers Forum!

Tak kira anda naik motor apa sekalipun.. dari kuasa rendah, sederhana mahupun tinggi semuanya boleh join kami di forum ini! Mari! Mari ! Mariii!!
« Last Edit: May 09, 2011, 04:42:24 PM by Administrator »

z1000sx

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Welcome to SMF!
« Reply #1 on: March 28, 2011, 12:02:05 PM »
Welcome to MelakaBikers.com!

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Welcome to SMF!
« Reply #2 on: March 28, 2011, 03:55:00 PM »
Alhamdullilah.  Finally saudara Rafi kita dapat membantu buat website baru untuk Melakasportsbikers.  Walau pun terpaksa log in dengan melakabikers, sekurang-kurangnya kita dapat mulakan sesuatu yang baru dan diharap lebih meriah kelak. 

Sebagai setiausaha kelab, saya mengalu-alukan kedatangan semua rakan-rakan ke dalam website baru ini.   ;D 
Mount up guys

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: Welcome to SMF!
« Reply #3 on: March 28, 2011, 05:50:59 PM »
Sekalung tahniah kepada mereka-mereka yang terlibat menjayakan rancangan ini.Diharapkan dapat meneruskan kesinambungan forum sebelum ini.

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: Welcome to SMF!
« Reply #4 on: March 28, 2011, 06:09:08 PM »
Insyaallah.. server resources and domain saya dah usahakan ... kini perlukan bantuan yang berkemahiran untuk setup php dan smf forum, jika sesiapa yang ada kemahiran dalam bidang tersebut sila email saya di fastreme@gmail.com

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« Reply #5 on: March 28, 2011, 09:34:19 PM »
Tahniah.. tahniah..

shahril

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« Reply #6 on: March 28, 2011, 09:41:34 PM »
Tahniah kepada yang berusaha.  :D

mohsin_chan

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 67
  • Event kumpulan motor, kena datang naik motor!
    • View Profile
Re: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« Reply #7 on: March 28, 2011, 11:07:58 PM »
Mantop!

chaah

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« Reply #8 on: March 29, 2011, 12:52:48 AM »
Tahniah atas pelancaran web baru...

As_sahar

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
Re: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« Reply #9 on: March 29, 2011, 08:26:00 AM »
Tahniah utk semua

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« Reply #10 on: March 29, 2011, 09:50:53 AM »
Tahniah..... rafi.. kau teruskan aje... nanti kita bincang tentang pengurusan forum nie lebih lanjut dgn AJK2 yg lain...

Mej Lajak.. bila tarikh meeting terbaru...?? hehheheh

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« Reply #11 on: March 29, 2011, 01:21:49 PM »
Meeting?  Boleh... Jumaat ni di Rest Pinang Besar.  Kita bincang sekali perkara terbengkalai seperti T Shirt, AGM meeting dan cara mendapatkan balik duit dari Deck.  9 pm boleh? 

Aisey... Jumaat ni saya kena ke KL pulak.  Pada yang hadir, sila bincangkan sesama sendiri tentang isu-isu di atas.   
« Last Edit: March 30, 2011, 11:18:35 AM by razak »
Mount up guys

F4iring

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
Re: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« Reply #12 on: March 29, 2011, 01:27:31 PM »
syabas..tahniah buat semua...

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« Reply #13 on: March 29, 2011, 04:11:53 PM »
Selamat datang.  Lama tak leper sesama.
Mount up guys

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang ke Forum Melaka Bikers!
« Reply #14 on: March 29, 2011, 07:53:33 PM »
Meeting?  Boleh... Jumaat ni di Rest Pinang Besar.  Kita bincang sekali perkara terbengkalai seperti T Shirt, AGM meeting dan cara mendapatkan balik duit dari Deck.  9 pm boleh?

10.30pm la tuan... awal2 ada kat tempat lain ..mcm biasa ..heheh melaka raya ::)

 

Jumlah User Yang Telah Visit