Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Zon Bahasa Melayu > Info Akessori/Produk

Scottoiler Di Melaka

(1/2) > >>

faizalyusof:
sesiapa member group ni yang pakai scottoiler?
saya bercadang untuk pasang pada motor saya.
kat mana boleh saya beli kalau boleh siapa pasang kat area melaka ni?
mostly tanya kawan semua suh pegi kl...masa tu agak kurang sket nk pegi kl sesaje.hehehe...

harap bro2 semua dapat bagi info.
terima kasih.

CaptRahman:
Wak Rejal ada pasang dulu kot...cuba tanya kat fb Melaka Bikers..

faizalyusof:
tq capt.btw capt ni askar ke koje kapal?

MISC....Rafi rekomen ke Ah Chai Semabuk...official Melaka Bikers pomen... 8)

Administrator:
Ya Scottoiler boleh didapati di Kedai Ah Chai - 0166126354
saya gunakan scottoiler dan memang terbaek .. tak perlu nak selalu spray rantai dan rantai sprocket tahan lebih lama!

faizalyusof:
dah call ah chai.barang xde.dia suh dtg esok.rege dlm rm550 siap pasang.ok la dari nak kena pegi kl tu.bro admin,so far 1 botol lub oil dia tu tahan berapa km?
capt...MISC?alamak...saya pun misc naik kapal LNG.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version