Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: rompakan di R&R  (Read 1342 times)

aLdY DuA

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
  • sabor je lah...
    • View Profile
rompakan di R&R
« on: November 17, 2012, 12:21:33 PM »
member aku..citer..

Sekadar peringatan buat sahabat semua dari kami warga CBR250

dapatkan paper Harian Metro Jumaat 16/11/12 muka surat 46

+++++++++++++++++++++++++++++++
......Kisah Benar Semalam utk Dishare bersama:
Semalam aku, Khairul Anuar dan alep (geng CBR) lepak kt R&R Seremban smpi pkl 2.30, ms kami nk balik ke kl tu kami lalu kat petronas tu. Kami dgn mata sendiri ternampak samun kat area kaunter petronas tu oleh mat2 rempit. ms kami lalu tu slh sorg tjk moto kami lalu, apa lg terus pecut top speed la.. rupa2nya diaorg kejo kami beramai sampai ke tol Sg. Besi.
dianggarkan dalam 2 RR, 9biji 125z dan beberapa lg moto berjumlah belasan kejar kami. even smpi ke sg besi pun mereka masih kejar kami tapi syukur alhamdulillah kami sempat lagi laju kedpn tingglkan mereka dan selamat smpi ke umah. siyes aku penah dgr ada operandi geng rempit buat samun beramai kt R&R Seremban, tak sangka terkena diri sendiri, syukur aku selamat. Aku syak pekerja Petronas tu pun slh sorg geng diaorg psl sblm kami balik aku perasan ada 1 moto kapcai lalu dpn kami pusing2 kt R&R tu mcm usya line tgk pondok polis yg berada kt area food court. budak tu runner usya line konon baju petronas org xperasan la dia ahli geng.Pesanan pada semua pemandu dan bikers, kalau lingkungan pukul 12 ke atas hati2 la nk singgah R&R Seremban kalo tak ramai org. memang ada rupanya samseng ni area situ waktu ni. just be carefull guys..
dimulakan dengan bismillah,disudahi dengan alhamdulillah,

 

Jumlah User Yang Telah Visit