Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Selamat Datang...  (Read 7416 times)

izad mlk

  • Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Selamat Datang...
« on: March 29, 2011, 10:38:44 PM »
Allhamdullilah...akhirnya muncul kembali web yg sekian lama menghilang.thank's to bro Rafi
sbb membantu menghidupkan kembali web ni...apa2 pun di kesempatan ni saya ingin mengucapkan
thank's pd semua ahli2 mlksportsbikers yg tak pernah rasa mengalah utk terus bersama dgn club
ni..thank's sgt2...so,sempena dgn adanya kembali web ni,harap kita mulakan semula langkah
kita dlm matlamat asal penubuhan club ni..lupakan peristiwa2 or permusuhan lama dan kita sama2
menaikan kembali nama club kita ni..harap segala dugaan or cubaan utk melemahkan kita dulu
menjadi pengajaran pd kita.akhir sekali dgn adanya rumah baru,pengunaan nama yg baru akan
memberi sinar baru utk club kita ni.hidup MELAKABIKERS!!!  8)

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Selamat Datang...
« Reply #1 on: March 29, 2011, 10:50:09 PM »
Terima kasih Mr Prez.. insyaallah saya akan terus memberi sokongan dan sedia membantu, terima kasih kepada semangat baru serta visi baru Mr Prez.. ya benar kita buang yg keruh dan ambil yg jernih.. segala permusuhan perlu diketepikan dan persahabatan perlu diutamakan ... iainya merupakan tonggak seorang bikers.. "We are Brothers"! dan dengan harapan yang bersinar serta nama MelakaBikers.com yang global mencangkau kesuluruhan alam bikers di Melaka ini maka saya rasa tidak mustahil untuk menjadi pelopor bikers di Melaka Bandaraya Tamadun Dunia!
« Last Edit: March 29, 2011, 10:52:28 PM by rafi »

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #2 on: April 02, 2011, 01:59:01 PM »
ATURKAN KAN JENTERA KITA SEPANJANG PERJUMPAAN MENANDAKAN KITA MASIH BERSATU BERSAMA CLUB CLUB MOTOR MELAKA YG LAIN .NEGERI LAIN BOLE BUAT KENAPA KITA TAK BOLEH. UMPAMA BUAH PISANG DAH BENYEK KALAU  DI ADUN BUAT CEKODONG LAGI SODAP DI MAKAN.SEGALA MASAALAH BOLEH DI SELESAIKAN ASALKAN HATI BERSIH DAN IKHLAS.INI CUMA HOBI BERSANTAI AJE.FORUM /TTS BUKAN NAK MENGUTUK KERTERLAUAN KEKAWAN,TUNJUK SKILL, KALAU BAGUS NAMA KITA TAK MASUK PUN DALAM MAJALAH ATAU SURATKHABAR MUKA DEPAN. REMEMBER IT'S NOT WHAT RIDE,IT'S THAT YOU RIDE! BAK KATA BRO POPPYE  NAK TAHU RAHSIA .KELAKIAN TAK SEMPURNA (TAK GENTELMENT 100%) KALAU  DIA TAK MENUNGGANG MOTOSIKAL. SENDIRI MAU INGAT UNTUK KAUM LELAKI. SEKIAN DARI BILIK BERITA fernomelaka. clik http://er6melaka.blogspot.net.  ceria selalu.

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #3 on: April 02, 2011, 07:41:33 PM »
Buang yg keroh...Ambil yang jernih
Tapi hutang tidak boleh dilupakan... pasti dituntut sehingga selesai

izad mlk

  • Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #4 on: April 04, 2011, 12:57:40 PM »
yup agree..takda sape pun yg hebat...setiap org ada kelemahan dan kelebihan.yg penting kena alwayz bersatu...
p/s:bab duit yg perlu dituntut da semestinya..hehe

ayamerah

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #5 on: April 04, 2011, 01:00:47 PM »
Tahniah.......apa lg K Klawang beb!!!!!!!!!!

izad mlk

  • Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #6 on: April 04, 2011, 01:05:34 PM »
hehe..seperti yg di jangka,penghulu ride ni mesti ada punya..hehe..

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #7 on: April 04, 2011, 01:42:59 PM »
so ..harap2 bile nak renew web jgn jadi masalah lagi..last thursday tts ngan rafi..dia kata utk renew web murah jer..below RM500..dengar dlm seratus lebih jer...yg penting kita sama donate utk survival web melakabikers ni...anyway tq..tochee..tochee

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #8 on: April 06, 2011, 08:32:09 AM »
tu la pasal.... ada org tu kata sampai lebih RM500... pehhh... hancing betul ... jgn la percaya kpd org2 mcm nie.... >:(

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #9 on: April 06, 2011, 01:06:40 PM »
 ;Dkalu setakat seratus lebih..x yah mintak donate..kita berdua pun bole bagi..x gitu eddie ;)

solonomore

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #10 on: April 09, 2011, 09:58:08 AM »
Tak payah la nak comparekan yuran web dulu dan sekarang. sekarang ni pengurusan baru, kita ikut cara baru la. Tahniah la pada pengurusan baru kerana dapat harga yang lebih baik untuk kebaikan dan kesenangan semua.
Apa2 hal... akaun kene open dan clear hik hik hik
It's not what you ride, it's YOU that ride...

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #11 on: April 10, 2011, 08:11:47 PM »
Tak payah la nak comparekan yuran web dulu dan sekarang. sekarang ni pengurusan baru, kita ikut cara baru la. Tahniah la pada pengurusan baru kerana dapat harga yang lebih baik untuk kebaikan dan kesenangan semua.
Apa2 hal... akaun kene open dan clear hik hik hik

bkn nak compare.... kalu duit x bg lagi x apa..nie dah bagi..silap2 dah jadi tahi dlm lombang tandas..... hilang mcm tu aje.. siapa tak hangin.... yg x membayar tak terasa... yg membayar nie... cian kawan sendiri buat tahi.... >:(

izad mlk

  • Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #12 on: April 10, 2011, 08:25:17 PM »
sabar bro..da rasa da perasaan mcm tu bila kwn mkn kwn.. :'(

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #13 on: April 11, 2011, 12:03:29 PM »
hheheh aku memang tahap sabor lagi nie..kalu tak sabor aku panggil aje ucop wilcher.."kita bako..aje..kita bakor aje..siapa setuju angkat tangan mcm saya nie" .....  ::)

nakaman

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #14 on: April 11, 2011, 02:08:59 PM »
Tak guna nak ungkit lagi...benda dah lepas dan jadikan ia sebagai pengajaran...
Tak kena tak tahu...dah kena baru tahu..... ;D ;D ;D

 

Jumlah User Yang Telah Visit