Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Selamat Datang...  (Read 7422 times)

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #30 on: April 18, 2011, 04:16:45 PM »
aku tgk dia senang lenang aje...... sampai aku confius ..adakah dlm kesempitan hidup atau senang lenang dgn cara mcm nie.... ???
aku naik pening..sape mr X tu..kalu MR t jam omega tu aku tau la..hehe..yg aku tau duit yg aku sumbang aku bg kat eddie...apa lagi huluq la balik..jgn sampi.... aku bakor exora tu..hehe ::)

nakaman

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #31 on: April 18, 2011, 05:24:21 PM »
aku tgk dia senang lenang aje...... sampai aku confius ..adakah dlm kesempitan hidup atau senang lenang dgn cara mcm nie.... ???
aku naik pening..sape mr X tu..kalu MR t jam omega tu aku tau la..hehe..yg aku tau duit yg aku sumbang aku bg kat eddie...apa lagi huluq la balik..jgn sampi.... aku bakor exora tu..hehe ::)

Bang...Kite Bakor aje...... ;)

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #32 on: April 19, 2011, 02:16:30 AM »
aku tgk dia senang lenang aje...... sampai aku confius ..adakah dlm kesempitan hidup atau senang lenang dgn cara mcm nie.... ???
aku naik pening..sape mr X tu..kalu MR t jam omega tu aku tau la..hehe..yg aku tau duit yg aku sumbang aku bg kat eddie...apa lagi huluq la balik..jgn sampi.... aku bakor exora tu..hehe ::)

Itu yang kita cuba dapatkan balik tu bang.. sekurang-kurangnya masuk tabung untuk kegunaan akan datang atau cover web sekarang.
hehe.. kesian bendahari, tak pasal-pasal bendahari kene jawab.. yang penting bendahari sudah menjalankan tugas.  ;D

nakaman

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #33 on: April 19, 2011, 11:30:51 AM »
Betul le tu LeMax...Kena TUUNGGGUUUUUU........ >:( >:(

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #34 on: April 19, 2011, 01:38:06 PM »
kite bakor jer kome, kome kome, pull stop..

nakaman

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #35 on: April 20, 2011, 09:02:08 AM »
kite bakor jer kome, kome kome, pull stop..

Kalau tak kita ikut cakap Kolonel Sri...kita bakar Club nie dengan motor2 semua..... 8)

glovesidi

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 187
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #36 on: April 20, 2011, 10:12:45 AM »
vroom..vroommm..vroommm..bako bako..caaa...botttttttttttt :P

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #37 on: April 20, 2011, 06:44:00 PM »
la apa la salah exora aku tu ..... tak pasal2 kena bako.... :-\

kalu kita bako grand lavina (spt nakaman nampak ) boleh la jugak ...kita bako..kita bako...

aku bg duit tu pun atas persetujuan ramai... kalu ikutkan hati aku.. memang aku nak tukar web yg baru...  ::)

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #38 on: April 20, 2011, 08:08:33 PM »
LIKE.......

izad mlk

  • Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #39 on: June 19, 2011, 02:45:11 PM »
since aku pun da kena pecat dr moderator..so minta pd mana2 moderator
yg di lantik lock pr delete kan aje tread aku ni..nanti org ingat aku bkn2 plak!!

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #40 on: July 14, 2011, 09:23:05 AM »
hahahhah... x apa la on aje la x yah delete or lock

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #41 on: September 09, 2011, 03:03:37 AM »
hahahhah... x apa la on aje la x yah delete or lock

lynnnnnnnnnnnnnnnnnnn

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #42 on: November 01, 2011, 05:27:27 PM »
Ada kes juga kat sini ye...harap semua dah selesai..

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Selamat Datang...
« Reply #43 on: November 13, 2011, 10:57:31 AM »
hahahhah... x apa la on aje la x yah delete or lock

since aku pun da kena pecat dr moderator..so minta pd mana2 moderator
yg di lantik lock pr delete kan aje tread aku ni..nanti org ingat aku bkn2 plak!!
ader aku kisah selamber dekr jerw .... he he he ;D ;D ;)

 

Jumlah User Yang Telah Visit