Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"  (Read 6557 times)

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #15 on: April 21, 2011, 05:54:06 PM »
dah melakabikers... semua boleh join...janji minat 2-3 tayar..kalu empat tu minat gk ..layaannnn aje hehhehe.. yg penting semua happy.. x yah gaduh2... kalu suka join.. kalu x suka.. duduk diam2 selimut kan moto hehehheh tiada paksaan.. setiap org ada komitment lain yg lebih penting iaitu keluarga masing2... utamakan keluarga... kerjaya..kalu semua setel ..baru layan hobi yg kita suka...so didoakan semoga PB terus Majulah sukan utk negara... heheh.. lepas nie kalu ada yg x pusa hati.. jgn pecah2.. duduk bincang..ikut keputusan ramai... ;)

Satu tayar pun bolehhhhhhhh..... ::)

nie yg boleh join bro acid & hassang aje..sebab dua2 pakai satu tayar hehehhe

Tambah kuah...Dua2 pakai tayar belakang aje....
tapi kan kalu digabungkan dua2 tayal tu leh jd 1 moto 2 rider, keh keh keh kite bakor jer per per pun kelab janji setiakawan yg penting ... jangan pilih bulu pui pui bulu masuk mulut... ha ha ha

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #16 on: April 25, 2011, 12:54:56 AM »
dah melakabikers... semua boleh join...janji minat 2-3 tayar..kalu empat tu minat gk ..layaannnn aje hehhehe.. yg penting semua happy.. x yah gaduh2... kalu suka join.. kalu x suka.. duduk diam2 selimut kan moto hehehheh tiada paksaan.. setiap org ada komitment lain yg lebih penting iaitu keluarga masing2... utamakan keluarga... kerjaya..kalu semua setel ..baru layan hobi yg kita suka...so didoakan semoga PB terus Majulah sukan utk negara... heheh.. lepas nie kalu ada yg x pusa hati.. jgn pecah2.. duduk bincang..ikut keputusan ramai... ;)

Satu tayar pun bolehhhhhhhh..... ::)

nie yg boleh join bro acid & hassang aje..sebab dua2 pakai satu tayar hehehhe

Tambah kuah...Dua2 pakai tayar belakang aje....
tapi kan kalu digabungkan dua2 tayal tu leh jd 1 moto 2 rider, keh keh keh kite bakor jer per per pun kelab janji setiakawan yg penting ... jangan pilih bulu pui pui bulu masuk mulut... ha ha ha


ehem ... ehem ...
aku ada jual insuran mulut ... ada siapa2 nak beli? ...  :P

cabuttttttt ....

adrey@fuad_hgwy

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #17 on: April 25, 2011, 04:46:28 PM »
Kini tamatlah sudah Ferno  dalam arena permotoran ER6 dengan Perubahan Ahlinya.permilik ER6 Melaka kini boleh daftarkan keahlian Baru kepada> http://pielangbikersms.net .Cara automatik nya ahli Ferno Melaka memang layak sekiranya mereka mendaftar. En Rashidi(Wak Parjo)President PB telah dilantik oleh ahli nya pada 12/4/2011 lounching di Danau kota Kuala lumpur jam 9.00 mlm.Kita telah menghantar Bro Asraf "Luncai dan Bro Faizal Kapal  wakil untuk menjayakan Hari pembukaan Rasmi PB.Di jemput juga keahlian baru kepada sesiapa yang berminat.Untuk pengtahuan anda kini ahli PB yang berdaftar hampir 150 permilik er6 satu Malaysia.  "Sudah kah anda mendaftar".ayuh segera..!.Sekiranya anda mendaftar anda adalah salah seorang Ahli PB Melaka .Tahniah. ;D

bila pulak ferno tamat ni..... ajaran sesat mana lak ni... ok jer FERNO, ada tts lagi, ada berforum lagi, ada ride lagi..... ada moderator lagi..... tak usah lah buat kenyataan tanpa fakta yg sah. sapa yg nak keluar grop, nak masuk group, nak masuk banyak group tu hak peribadi.... tapi kenyataan ini perlu diperbetulkan selagi ferno masih wujud. pielang aku masuk, ferno aku masuk, 250cc aku masuk, kips aku masuk, fzian aku masuk.. masuk .. masuk.... still happy...


tgk sini http://er6.my-forums.net/
« Last Edit: April 25, 2011, 04:48:03 PM by adrey@fuad_hgwy »

fuadkawaer6

  • Moderator
  • Lesen B3
  • *****
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #18 on: April 25, 2011, 05:50:20 PM »
Minta ampun Minta Maaf FErno Masih UJUD. Huu HUU  Hu .

adrey@fuad_hgwy

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #19 on: April 25, 2011, 06:47:37 PM »
Minta ampun Minta Maaf FErno Masih UJUD. Huu HUU  Hu .
8) 8) 8) 8) 8)

lepas ni kita buat fuads's bikerz lak hehehe


fuadkawaer6

  • Moderator
  • Lesen B3
  • *****
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #20 on: April 26, 2011, 01:25:44 AM »
tak payah lepas ni kita bukak bengkel motor" Fuad Pak Lang two brothers " Ah Cai mesti tergugat punya..keh keh keh!

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #21 on: April 26, 2011, 09:40:05 AM »
mmmmmm..... aje la ::)

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #22 on: April 26, 2011, 11:29:16 AM »
mmmmmm..... aje la ::)

aku pun , mmmmmm..... aje la  ::)

adrey@fuad_hgwy

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #23 on: April 26, 2011, 12:24:19 PM »
good, saya sokong

abeycuak

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
    • Pielang not Pailang
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #24 on: April 27, 2011, 04:22:35 AM »
maciam maciam...

::membujur lalu jangan melintang pukang::
http://pielangbikers.com


mohsin_chan

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 67
  • Event kumpulan motor, kena datang naik motor!
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #26 on: May 24, 2011, 12:20:10 PM »
aper maksud pei'lang tu? ade kena mengena dengan keturunan kerabat diraja pai dalam komik Wira Tunggal tu ke? atau berkaitan dengan Pendekar Laut a.k.a Pai Cheung Lang?

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #27 on: May 25, 2011, 10:51:00 PM »
aper maksud pei'lang tu? ade kena mengena dengan keturunan kerabat diraja pai dalam komik Wira Tunggal tu ke? atau berkaitan dengan Pendekar Laut a.k.a Pai Cheung Lang?
kui kui kui ;D ;D ;D

zaidier6

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 28
  • cikGu
    • View Profile
    • errrr...6
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #28 on: May 27, 2011, 11:49:31 PM »
apake benda ni??... knape nak gadoh - gadoh dan cari paasal.?.. kita bermotosikal sbgai brotherhood...

 lbih baik, jgn masuk campur urusan perbalahan bikerz kl. Kalau boleh, Kita kawan dgn semua org, kan lebih harmoni.... dan mesra alammm!!!
" Jiwa sepi, kosong dan  tak  bererti, tanpamu disisi...motoku...idaman ku"

adrey@fuad_hgwy

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Ferno Auto Change Members Now PB "Pielangbikers"
« Reply #29 on: June 06, 2011, 08:50:15 AM »
apake benda ni??... knape nak gadoh - gadoh dan cari paasal.?.. kita bermotosikal sbgai brotherhood...

 lbih baik, jgn masuk campur urusan perbalahan bikerz kl. Kalau boleh, Kita kawan dgn semua org, kan lebih harmoni.... dan mesra alammm!!!

saya mestu piley,,.....  ;D

 

Jumlah User Yang Telah Visit