Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013  ( 7567 )

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« : March 26, 2013, 02:59:53 PM »
Salam kepada semua warga Melaka Bikers:
Ahli Exco Tertinggi Melaka Bikers (yang dilantik sendiri  :D :D :D ) telah bermesyuarat dan bersetuju untuk mengadakan perhimpunan keluarga Melaka Bikers kali kedua. Konsep perhimpunan kali ini ialah `Sukan Pantai dan Malam BBQ di tepi laut' dan terbuka kepada semua bikers dan ahli keluarga tak kira cc besar atau kecil. Tarikh yang telah di pilih ialah pada 27 April 2013, Sabtu bertempat di kawasan Pentas Budaya, Pantai Puteri dari jam 2.30pm - tengah malam!!.  Penginapan tidak diwajibkan, tetapi akan diaturkan jika terdapat permintaan dari bikers dan ahli keluarga yang ingin bermalam di tempat dimana acara BBQ berlangsung. Harga sebilik antara RM70 hingga RM100 dan kos akan lebih murah jika mahu berkongsi bilek.
Bayaran yang di tetapkan untuk BBQ sahaja adalah RM20 seorang. Bagi yang datang berkeluarga, bayaran untuk anak yang berusia 17 tahun kebawah adalah dikecualikan.
Sila respon dengan memberikan nama dan jumlah ahli keluarga yang ingin turut serta nyatakan sama ada perlu kan penginapan untuk bermalam secara sendirian atau berkongsi bilek.
Maklum balas secepat mungkin adalah dialu alukan.

Peserta BBQ setakat ini:
1   Abd Ghani 250      2
2   Abd Razak Perantau   2
3   Aca Kamarul      2
4   Achik                      1
5   Afizah (Sham R1)      6
6   Ai Zat                      1
7   Aizat Star Walker      1
8   Aimanrazlyn      1
9   Aleh the Best      1
10   Alfi Gunsmoke      0
11   AP Awesom      2
12   Apak Proton      4
13   Apet Eagle      1
14   Ariff Noor Taiko      2
15   Arswad                      2
16   Awan                      1
17   Boy Ducati      1
18   Bro Bashar      3
19   Capt Rahman      5
20   Chicekamaruwey      2
21   Ella Billa                      1
22   Ezrin M Isa      2
23   Fadli Zulkifli      1
24   Faiz Z800                      1
25   Faizal Odah      5
26   Firdaus Hamid      1
27   Fuad Z800      2
28   Hafiz Che Hassan      1
29   Hafizul Hakim      1
30   Hamzah Joe      1
31   Hazri Muzri      1
32   Hilmi Akrapovic      1
33   Ilman Manz      1
34   Ismail Ariff      3
35   Izat Al Qadiri      1
36   Junaida Daud      6
37   Lanun d lalok      2
38   M Zahedi                      5
39   Mamat Rosssi      2
40   Man Kidam      1
41   Man Lito                      2
42   Marco Espenados      1
43   Maza Mazau      1
44   MB Amir                      6
45   Mohd Eddy Mohktar      1
46   Mohd Ridzuan Abidin Xj6   2
47   Muhammad Affiq      1
48   Muhammad Azzfar      1
49   Muhammad Fazli FZ150   1
50   Muhammad Hafizi Ruslan   1
51   Muhd Fakhrul Fazree   2
52   Muhd Naim      1
53   Nazir Sofian FZ150      2
54   Nor Azmidy      2
55   PakBunawe Kuza Lala Lala   1
56   Popeye                      2
57   Rafi Ahmad      4
58   Rafi Che Hassan      1
59   Rashid crc                     2
60   Rizal CBR                     1
61   Safwan Azhar      1
62   Saiful Hafiz Wahab ZX10R   6
63   Sazaly                      2
64   Shahir                       1
65   Shahrul Yu      1
66   Sham Kapal Api      4
67   Shaq & Angah      2
68   Shatez Natez      1
69   Shaweeda weeda      1
70   Shaz Wira      2
71   Syafinaz Mansor      2
72   TM Muhd Hanafi      1
73   Wak Rejal                      1
74   Wan Rabbit      2
75   Wan Shah      1
76   Yarh Wan                      2
77   Zal Hani                      3
78   Zamri Fakir Muhamad   4
79   Zulhazwan Aziz      1
80   Zulhisham      3
81   Zulkhairi Telok Mas      4
82   Bilal                      1
83   M Radzi Marshall      2
84   Zulkifli Ibaq      5
85   Din ICU                     1
86   Nawza                      1
87   Ramly Gagento      1
88   Helmi Hamzah      1
89   Dzulkarnain Aziz (Capt)   5
90   Arief Jasman      1
91   Shah Eizwan      1
      

Sila komen kalau ada pembetulan..
Lai..lai..boleh respond di Forum, FB dan Whatsapp...
« : April 27, 2013, 01:18:25 PM Administrator »

faizal bin ismail

  • Lesen B3
  • **
  • : 80
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #1 : March 26, 2013, 04:14:42 PM »
 :D :D :D  faizal er6n
                saodah(WIFE)
               FITRI SHAH 16 TAHUN
               HAZIQ SHAH13 TAHUN
               IRDINA 11 TAHUN

KALAU TANJUNG BIDARA................1 BILIK.

nakayarh

  • Lesen L
  • *
  • : 22
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #2 : March 27, 2013, 07:28:42 AM »
saya berdua..
yarh wan
atie
...cabutan brtuah...

Hairol21

  • Lesen B1
  • ***
  • : 203
  • MBX 4038 Bukit Cheng Mobile +60183892112
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #3 : April 06, 2013, 09:32:56 PM »
Ada kemungkinan 27hb tu hari mengundi ...
Know your limits,ride safely.......MBX4038

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 2050
  • KTM Duke 200
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #4 : April 08, 2013, 12:31:21 PM »
1 orang - balik hari    :D
- ride 4 fun -

Zamri samb

  • Lesen L
  • *
  • : 4
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #5 : April 11, 2013, 12:48:38 PM »
Saya 1 orang& isteri :)

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #6 : April 11, 2013, 02:04:14 PM »
Saya 1 orang& isteri :)
Noted..

aimanrazlyn

  • Lesen L
  • *
  • : 6
  • work hard to achive our goals....
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #7 : April 12, 2013, 07:32:47 PM »
 salam..
up nama saya jugak capt..sorang je..
next week tts saya bayar..
 
DBP 9299 MY NINJA...

shahrul_yu

  • Lesen B3
  • **
  • : 97
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #8 : April 14, 2013, 04:02:58 PM »
Salam Semua MB jangan lupa nama kawan masuk sekali insya seorang sahaja...
Muhammad Afiq Irfan ( Versys MCD 1744 )

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #9 : April 16, 2013, 09:32:31 AM »
OK..Aimanrazlyn dan Syahrul Yu noted.

Zamri samb

  • Lesen L
  • *
  • : 4
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #10 : April 17, 2013, 04:48:12 PM »
Slm bro: minta tambah 2 orang lagi.jadi keseluruhan saya 4 orang. Tq :D

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #11 : April 18, 2013, 09:10:46 AM »
Slm bro: minta tambah 2 orang lagi.jadi keseluruhan saya 4 orang. Tq :D
Noted ...Siappp..

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #12 : April 18, 2013, 09:14:47 AM »
Slm bro: minta tambah 2 orang lagi.jadi keseluruhan saya 4 orang. Tq :D
Noted ...Siappp..
Yang ni Zamri Fakir Muhamad ke?

sazaly sidek

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 686
  • apa yang penting....kerjasama.
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #13 : April 18, 2013, 10:03:14 AM »
Capten jangan lupa nama saya dan wife. Duit dah bg pada sham kapal api. TQ
Senyum selalu....anda penentu segalanya...

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: Melaka Bikers Annual Gathering 2013 @ 27 Apr 2013
« #14 : April 18, 2013, 02:06:38 PM »
Capten jangan lupa nama saya dan wife. Duit dah bg pada sham kapal api. TQ
Dah ada..list kat atas tu tak update...

 

Jumlah User Yang Telah Visit