Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA  (Read 4256 times)

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« on: April 18, 2011, 04:20:20 PM »
 ;D ;D test market

yamaha FJR1300a
yr:2007
one owner
millage: x smpi 10k
tip top
rega Rm78k nego smpi x jadi
0136303280,0197503280

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #1 on: April 19, 2011, 04:07:45 AM »
Lai.. lai.. moto kuat nie..

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #2 on: April 19, 2011, 02:31:46 PM »
aik.. dah nak jual nak pencen bermoto ker cer cite cer cite

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #3 on: April 19, 2011, 03:29:06 PM »
letak la pic bro... ;)

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #4 on: April 19, 2011, 05:25:46 PM »
letak la pic bro... ;)

ko pakai teropong baru nmpk.. ;D

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #5 on: April 19, 2011, 05:26:54 PM »
aik.. dah nak jual nak pencen bermoto ker cer cite cer cite

upgrade la bro.. 8) ;D itu pun kalu terjual ngan rega yg aku nak..kalu x aku pakai jer..motor pun baik

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #6 on: April 20, 2011, 09:12:58 AM »
pakai aje moto baik tuuu... rugi mau jual...kalu timbang kilo aku nak beli sekilo RM2... boleh??? kira mahal tu...  ;D

wancb4

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
    • :\Users\Guest\Desktop\imagesCA2LGQUP
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #7 on: April 21, 2011, 01:40:01 PM »
 tokey besar ni mesti la nak upgred je ...apalagi cid sambar je ,kau pun geng touring baru le rileks for long distance ..rege leh nego lg tu  :D

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #8 on: April 22, 2011, 09:48:22 AM »
 ;D..jgn tgu lama2 ....nanti lama2..banzen yang ngap

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #9 on: April 23, 2011, 02:12:05 AM »
tokey besar ni mesti la nak upgred je ...apalagi cid sambar je ,kau pun geng touring baru le rileks for long distance ..rege leh nego lg tu  :D

akun tunggu zzr1800 ....  :P

wancb4

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
    • :\Users\Guest\Desktop\imagesCA2LGQUP
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #10 on: April 23, 2011, 02:30:14 PM »
kawa zx14 tu pun dah berdesup,kalau zx1800 tu tak tau laju camna dia lg pegi ...peh..tak terkejau la... :D.moto dinauso tu apa cete..bila nak beranak baru.hehehe..

apokalips

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #11 on: May 09, 2011, 11:27:26 AM »
pakai aje moto baik tuuu... rugi mau jual...kalu timbang kilo aku nak beli sekilo RM2... boleh??? kira mahal tu...  ;D
Kau ni Eddie mang sah geng menanggok diair keroh... ;D
Eat Well...Stay Fit...Die Anyway

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #12 on: May 09, 2011, 09:58:15 PM »
pakai aje moto baik tuuu... rugi mau jual...kalu timbang kilo aku nak beli sekilo RM2... boleh??? kira mahal tu...  ;D
Kau ni Eddie mang sah geng menanggok diair keroh... ;D

hahhaha.... aku x tangguk di air keroh.... tapi kalu nak aku tolong jualkan boleh... tunggu kedai siap hehehheh kan apo..kan hehhe ;D

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #13 on: May 20, 2011, 04:51:01 PM »
pakai aje moto baik tuuu... rugi mau jual...kalu timbang kilo aku nak beli sekilo RM2... boleh??? kira mahal tu...  ;D
Kau ni Eddie mang sah geng menanggok diair keroh... ;D

hahhaha.... aku x tangguk di air keroh.... tapi kalu nak aku tolong jualkan boleh... tunggu kedai siap hehehheh kan apo..kan hehhe ;D
;D perlukan share partner tak

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: terbaik dari litar sepang..champion loo..YAMAHA
« Reply #14 on: May 21, 2011, 09:34:45 PM »
kalu sudi apa salahnya... boleh bincang...no hal ;)

 

Jumlah User Yang Telah Visit