Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Ruangan Penaja > Ban Zen Motors Sdn Bhd

Biggest Bike Gallery in Melaka!

(1/16) > >>

rafi:
East and west Ban Zen is biggest! Yes the biggest showrooms for all kind of bikes from scooters, kapchai to supersports! You just name it and they got it.

With available models in their showroom you will get to feel the bikes with your own bare hands. Nevertheless their models are up to date and they also sell second hand bikes. Visit their showrooms now in Durian Daun or call 012-601 1195

Lemax:
Ban Zhen, Durian Daun
(klik pic untuk lebih detail)

adrey@fuad_hgwy:
aku kureng skit kat sini..... bateri yg aku nk beli dari rm480 aku boleh tawar harga sampai rm270..... apa kes.....

eddie:
kau kena bawak org yg ada share kat ban zen nie..cth mcm lemax...baru dpt harga adik beradik hehehhe cabutttt....

Lemax:

--- Quote from: eddie on April 04, 2011, 09:41:26 PM ---kau kena bawak org yg ada share kat ban zen nie..cth mcm lemax...baru dpt harga adik beradik hehehhe cabutttt....

--- End quote ---

ye.. ye.. ada share... ari tu aku gi tukar minyak itam lagenda aku satu 1 liter pun tak abih, kene bayo siut..

susah nak dapat harga adik-beradik tu melainkan dot.. dot.. dot..  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version