Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Biggest Bike Gallery in Melaka!  (Read 16743 times)

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #45 on: May 05, 2011, 08:49:59 PM »
Ada gengĀ² bikers yang dapat ni?


Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #46 on: May 06, 2011, 04:18:25 AM »
Ada gengĀ² bikers yang dapat ni?



ermm.. dengau kabau pun tak  :(

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #47 on: May 06, 2011, 10:56:35 AM »
tunggu la bila tak ada org.. nanti dpt la sms or call...... mentang2 la dah x ada hutang.. terus akun buat diam aje... x apa nanti aku buka kedai moto sendiri... tau la dia hehehheh ;D

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #48 on: May 08, 2011, 01:02:26 PM »
bagus2 bro eddie..buka kedai lwn sama dia..hehe

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #49 on: May 08, 2011, 09:46:38 PM »
sesiapa yg nak invest?? mari2... boleh invest... hehehhehe ;D

nakaman

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #50 on: May 09, 2011, 03:00:04 PM »
sesiapa yg nak invest?? mari2... boleh invest... hehehhehe ;D

Macam pernah ku dengar statement nie...tapi dimana yeah????? ??? ??? ???

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #51 on: May 09, 2011, 09:50:02 PM »
nie serius punya invest laa hehheheh

apokalips

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 22
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #52 on: May 15, 2011, 11:54:03 AM »
tunggu la bila tak ada org.. nanti dpt la sms or call...... mentang2 la dah x ada hutang.. terus akun buat diam aje... x apa nanti aku buka kedai moto sendiri... tau la dia hehehheh ;D
Hmmmm...bukak kedai sendiri...kat mana aku penah dengau ni.... :P
Eat Well...Stay Fit...Die Anyway

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #53 on: May 16, 2011, 09:33:24 AM »
tunggu la bila tak ada org.. nanti dpt la sms or call...... mentang2 la dah x ada hutang.. terus akun buat diam aje... x apa nanti aku buka kedai moto sendiri... tau la dia hehehheh ;D
Hmmmm...bukak kedai sendiri...kat mana aku penah dengau ni.... :P

hehehhe..

kura2 dalam perahu
purak2 tak tahu ...heheheh ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #54 on: May 29, 2011, 09:46:27 PM »
sy dngr kedai ni trkenal dgn hrga sembelih org....
hehehe ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #55 on: May 30, 2011, 08:13:34 AM »
dgr mcm tu la jugak... tapi ban zen pun kena pancung dgn kita org...hehhehhe ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #56 on: May 30, 2011, 09:32:13 PM »
dgr mcm tu la jugak... tapi ban zen pun kena pancung dgn kita org...hehhehhe ;D
hehehe... klau dkt melaka ni kedai moto mana yg harga x smbelih org punyeee,,,  ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #57 on: May 31, 2011, 09:41:36 PM »
tunggguuuuu......  ;)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #58 on: May 31, 2011, 09:56:30 PM »
tnggu?? gaya je mcm abg eddie nk buka kedai je.. hehehehehe :D :D :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

aLIe rAwks

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 13
  • MCB 8186
    • View Profile
Re: Biggest Bike Gallery in Melaka!
« Reply #59 on: October 13, 2011, 10:43:41 AM »
sory kalu cite da basi..sbb baru join..tp nak gak cite pengalaman ngn banzen ni..mase nak beli er6n dulu so survey r kdai die ni..lgsg x layan..mentang2 gue dtg naik lc jek..bile tanye psl er6 trus die ckp kalu xde 10k x pyh tanye..bangsat tul..trus saya gi zongheng booking moto..lg senang deal ngn zongheng..kalu org xde duit xkan nak tanye weii..haha..marketing kena blaja lagi r..

 

Jumlah User Yang Telah Visit