Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Zon Bahasa Melayu > Info Akessori/Produk

Latest MFM Garmin GPS map Updated

(1/5) > >>

Lemax:
2.5.2011.. klik sini.

Lemax:
Klik sini untuk cara-cara download & install.

ston_kol:
Cer citer sket pasal MFM ni saya dan kawan² nak tau gak... Untuk GARMIN je ke? Adakah kene bayau kalu nak hapgred?
Saya cuma guna TOM TOM je...

Anyway, good info bro...

eddie:
aku punya boleh ke lemax wakakakak :D

Lemax:

--- Quote from: eddie on May 04, 2011, 11:42:15 AM ---aku punya boleh ke lemax wakakakak :D

--- End quote ---

Itu Lakato ka ??ngeh ngeh.. 
tak tau pulak aku bro.. kurang pasti la map apa dia pakai.. kasi install software garmin je dalam device tu.. boleh ape..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version