Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Latest MFM Garmin GPS map Updated  (Read 9021 times)

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Latest MFM Garmin GPS map Updated
« Reply #15 on: May 28, 2011, 03:44:45 AM »

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Latest MFM Garmin GPS map Updated
« Reply #16 on: May 31, 2011, 09:38:27 PM »
yang ni kat mana boleh dapat?
saya slow aje dan berhemah

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Latest MFM Garmin GPS map Updated
« Reply #17 on: May 31, 2011, 09:39:25 PM »
dapatkan dari lemax laaa hehehehe  ;D

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Latest MFM Garmin GPS map Updated
« Reply #18 on: June 01, 2011, 04:20:32 AM »
yang ni kat mana boleh dapat?

dapatkan dari lemax laaa hehehehe  ;D

hehe.. aku bukan jual benda ala ni laa..  ;D
bro ariff cuba klik sini, ada alamat & tel no kat atas tu

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Latest MFM Garmin GPS map Updated
« Reply #19 on: June 01, 2011, 01:04:34 PM »
ok, tks bro, boleh saya p reki dulu, lagi pun pc fair tak lama lagi kat MITC
saya slow aje dan berhemah

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: Latest MFM Garmin GPS map Updated
« Reply #20 on: July 25, 2011, 10:06:32 PM »
ini leh pasang kat motor ker....??

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Latest MFM Garmin GPS map Updated
« Reply #21 on: July 26, 2011, 02:45:12 AM »
ini leh pasang kat motor ker....??
Tak pasti bro.. tapi kalau ada stand dan power supply mungkin boleh dan yang paling penting unit ni tidak boleh terkena air.
Unit yang khas untuk moto memang ada dijual (unit yang kalis peluru air), harga dia pulakk....  ::) ::) :'(
contoh seperti di bawah..



sumber boleh lihat di sini

montyashley

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: Latest MFM Garmin GPS map Updated
« Reply #22 on: April 26, 2012, 01:26:38 PM »
aku cari kat low yat x jumpa pon brand ni  :(

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Latest MFM Garmin GPS map Updated
« Reply #23 on: April 26, 2012, 03:14:08 PM »
aku cari kat low yat x jumpa pon brand ni  :(
Tu kat US lah bro...mana nak jumpa kat Low Yat..

 

Jumlah User Yang Telah Visit