Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar  (Read 6840 times)

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« on: May 11, 2011, 11:53:23 AM »
Mesy untuk melihat balik perkara terbengkalai.  Antara perkara baru yang akan dibincangkan adalah AGM dan wang yang telah diserah pada Deck. Semua dijemput hadir termasuk moderater tetapi jadi ahli turut hadir saja la.   Pada yang datang TTS jumaat ni, sila war-warkan pada mereka yang hadir.  Saya ada TTS dengan SBM di Showru jumaat ni.
Mount up guys

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #1 on: May 12, 2011, 08:33:31 AM »
Noted ..kalu tiada halangan ;)

izad mlk

  • Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #2 on: May 12, 2011, 07:06:48 PM »
erk...tu hari jumaatkan?...saya keja mlm masa tu... :-\

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #3 on: May 12, 2011, 10:10:09 PM »
buat hari sabtu pun boleh..... ;)

glovesidi

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 187
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #4 on: May 13, 2011, 01:18:51 AM »
noted.

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #5 on: May 13, 2011, 03:23:14 PM »
Mesy kekal minggu depan Hari jumaat.  Tiada perubahan.  Pada yang tak dapat hadir, sila dapatkan maklumat dari mereka yang hadir kelak
Mount up guys

izad mlk

  • Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #6 on: May 13, 2011, 06:41:07 PM »
ok..apa2 keputusan maklumkan dlm ni ok...
enjoy meeting,,, ;)

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #7 on: May 14, 2011, 07:47:51 PM »
insyaallah, emmm... utamakan kerjaya dan keluarga??? komitmen??? ??? ::) ::) ;)

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #8 on: May 18, 2011, 01:22:15 PM »
Noted...antara setiausaha yang patut dinaikkan taraf...dan diberi pujian...

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #9 on: May 18, 2011, 01:25:08 PM »
apa2 pun jln dulu laa... aku ada komitment lain dulu nak setel mcm biasa.... dah setel aku sampai.. ;)

ariffversys

  • Staff
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #10 on: May 18, 2011, 11:24:21 PM »
boleh join ke?, teringin nak jumpa dan berkenalan, pewiiiiit
saya slow aje dan berhemah

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #11 on: May 19, 2011, 02:27:48 AM »
boleh join ke?, teringin nak jumpa dan berkenalan, pewiiiiit

join haje bro.. dorang tak makan orang punyerr.. heheh

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #12 on: May 19, 2011, 08:34:48 AM »
kalau takda lain2 hal  ... sampai ...  ;)

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #13 on: May 19, 2011, 11:48:07 AM »
 8) Major...just cadangan...lokasi sahaja ditukar Di Limbongan Bistro..Tak boleh tukar tak pe. That place bigger / easy for park (kereta atau motosikal) and nice also.

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #14 on: May 19, 2011, 03:21:57 PM »
Last minute jangan tukar.  Ramai tak tahu nanti.  Maybe next time boleh buat.  Untuk kali ini kita kekal macam dah dirancang.  Masalah utama saya ialah untuk cari tempat meeting yang sesuai untuk AGM.  Kalau Limbungan Bistro tu ok, kita boleh buat tinjauan selepas mesy besok.
Mount up guys

 

Jumlah User Yang Telah Visit