Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar  (Read 7264 times)

ariffversys

  • Staff
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #15 on: May 20, 2011, 12:01:55 AM »
bukan takut kena makan, takut wa makan orang pulak,hehehe
saya slow aje dan berhemah

wancb4

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
    • :\Users\Guest\Desktop\imagesCA2LGQUP
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #16 on: May 20, 2011, 01:09:30 AM »
insyallah , datang lewat skt

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #17 on: May 20, 2011, 02:37:35 AM »
bukan takut kena makan, takut wa makan orang pulak,hehehe

wahh.. camni aku pulak takut nak datang  :-\ ;D

ariffversys

  • Staff
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #18 on: May 21, 2011, 08:28:10 AM »
sori bro melaka bikers, xdpt hadir semalam, penat abis, balik dari kl htr barang, lain kali aje ya, jgn marah,hehehe.
saya slow aje dan berhemah

AZAM

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 42
  • azam
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #19 on: May 21, 2011, 01:28:50 PM »
Assalamualaikum kepada semua ahli2 tertinggi mlk bikkers dan ahli2 terendah ini hanya pendapat ajeeeeeee jika setuju kalau boleh tempat2 mesy jgn pilih satu tempat jeeee kita ubah2 tempat dgn cara tak langsung boleh peromot mlk bikers kepada mata org ramai  jgn marah yeee ini hanya cadangan sahaja ::)

nakaman

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #20 on: May 21, 2011, 08:31:08 PM »
Assalamualaikum kepada semua ahli2 tertinggi mlk bikkers dan ahli2 terendah ini hanya pendapat ajeeeeeee jika setuju kalau boleh tempat2 mesy jgn pilih satu tempat jeeee kita ubah2 tempat dgn cara tak langsung boleh peromot mlk bikers kepada mata org ramai  jgn marah yeee ini hanya cadangan sahaja ::)

I LIKE..... ;D

afendy_arab

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 1051
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #21 on: May 21, 2011, 10:23:38 PM »
ya betul... bro azam pendapat anda memang bagus...

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #22 on: May 21, 2011, 11:49:26 PM »
cam biaser no komennnnnnnnnn.... tapi  la kesian penasihat 2 kali dtg hampeh.... rabu kempunan jumpa penganjur mengempau, jumaat kempunan nak jumpa ajk2 dan para bikers otai otai pro pro dari melalak bikers   keciannnn..... dia, dan turut kecian kpd yg berusaha dan timb pres.... tq la walaupun x ramei kira ok la jugak... aper yg penting apa yg penting kerjasama ;D ;D ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #23 on: May 22, 2011, 04:00:01 PM »
as'salam.. nk tnye cikit.. sbgai ahli baru join ni.. huhu...  :)
nk tahu lh.. carta organisasi kelab melaka bikers.. :D
haha ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #24 on: May 22, 2011, 11:26:56 PM »
Rasa berbalaoi tak jika no komitment...HAmba pun x mengharapkan pulangan...iklas...sambutan O...cari penganjur banyak pun x nampak apa2 perubahan...nak jugak kupas apa masalah sebenarnya selain semua sendiri, itu sendiri last2 menyendiri...AJK kali ni nak cari sponcer mcm tak perlu rasanya..meriah pun sama...tak meriah pun sama. Apa2 pun peace...

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #25 on: May 23, 2011, 08:04:40 AM »
komitment memang diperlukan utk mengaktifkan kelab.. tahniah kpd yg hadir..dan aku minta maaf secara peribadi pasal ada halangan2 x dpt hadirkan diri... kerana mertua opret hari jumaat dari jam 8pg sampai 10mlm di HBKL.... ketidak hadiran amat dikesali.  :-[

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #26 on: May 23, 2011, 08:56:55 AM »
 ;) Sikincan..sikincan...Tuan Hamba antara tetamu terpenting pada mesyuarat tersebut. Any how ada apa-apa please communicate. Siapa yang nakkan masalah. Bab masalah my son from Friday Nignt untill today dalam GH (muntah...berak-berak...demam...kuman dalam darah..). Malam jaga..pagi tukar shift. Apa-pun yang penting communication tak kira time atau siapa. Bukan ditujukan pada Eddie yer...pada semua yang rasa kata-kata Hamba ni boleh buat kita pikir positive...komitment...tanggungjawap...dan hobi  8)

 :o Back to topic. Rasanya tak de apa yang boleh di update. Community tak cukup untuk on meeting. So hope boleh kita buat sekali lagi selain hari Jumaat.

 ::) Tempat lain selain dari Pinang besar... contohnya di kedai Lemax...  :P Boleh minta lemax sponcer Air ker... yang lain-lian tak taulah...contohnyer k.   :o

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #27 on: May 23, 2011, 05:01:45 PM »
Setuju.  Kena buat mesy lain.  Minta Presiden cadang tempat dan masa. 
Mount up guys

mohsin_chan

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 67
  • Event kumpulan motor, kena datang naik motor!
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #28 on: May 23, 2011, 05:21:33 PM »
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Tadi saya dah bertanyakan kepada pihak Kolej Komuniti Bukit Beruang berkenaan dengan penggunaan Dewan untuk Mesyuarat pada 1 Jun 2011 nih. Cas sewaan yang dikenakan adalah sebanyak RM100/malam. so, just hantar surat rasmi jer untuk membuat tempahan. Nak guna duit kelab or wat pungutan time TTS nnt? yg RM100 ni just utk sewaan tempat dan penggunaan sistem audio video dan elektrik, makanan takde.

Harap maklum.

nakaman

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #29 on: May 23, 2011, 07:25:25 PM »
Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Tadi saya dah bertanyakan kepada pihak Kolej Komuniti Bukit Beruang berkenaan dengan penggunaan Dewan untuk Mesyuarat pada 1 Jun 2011 nih. Cas sewaan yang dikenakan adalah sebanyak RM100/malam. so, just hantar surat rasmi jer untuk membuat tempahan. Nak guna duit kelab or wat pungutan time TTS nnt? yg RM100 ni just utk sewaan tempat dan penggunaan sistem audio video dan elektrik, makanan takde.

Harap maklum.

Great work....mohsin. Lama tak bersua muka.... ;D ;D

 

Jumlah User Yang Telah Visit