Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar  (Read 7326 times)

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #30 on: May 23, 2011, 07:28:15 PM »
Thanx.  Jauh lagi murah dari Subaidah - $240. Presiden dan Ajk lain ok?
Mount up guys

wancb4

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
    • :\Users\Guest\Desktop\imagesCA2LGQUP
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #31 on: May 23, 2011, 11:43:05 PM »
tempat kat kolej eddie(mmu) dulu tu pun boleh juga,apa kata sinchan,tapi kalau takde kat tempat mohsen je .

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #32 on: May 24, 2011, 08:50:59 AM »
 ;D..aku da ada tempat..apa kata kita wat kat balai raya jer..aku da ade tempat..insyallah free kot

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #33 on: May 24, 2011, 09:51:25 AM »
menarik gak balai raya.... kalu balai polis pun ok gak... balai bomba ke.. hehehhe... balai pengawal...  ;D

better la kita buat meeting ringkas2 aje... kalu free pun boleh.. kalu lemax nak sponser air pun ok gak.. kat kedai dia.. mana yg mudah  ;)

mohsin_chan

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 67
  • Event kumpulan motor, kena datang naik motor!
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #34 on: May 24, 2011, 11:40:04 AM »
meeting kat kedai lemax ok gak...dpt makan2 sekali.

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #35 on: May 24, 2011, 11:53:06 AM »
Macam biasa...keputusan muktamad diperlukan segera beserta tarikh. Rasanya Ijan pun o'k...mohsin pun o.k. Kemudahan tempat mesyuarat walau macam mana ringkas mesti selesa / tak panas (walaupun kipas)...ada P.A system...white board...table pendaftaran....toilet....smoking area...parking... mudah dituju.

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #36 on: May 24, 2011, 12:13:29 PM »
;D..aku da ada tempat..apa kata kita wat kat balai raya jer..aku da ade tempat..insyallah free kot

den setuju jer.... janji segerakan meetingggggggg den dah x tahan niiiii... he he he he

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #37 on: May 24, 2011, 01:13:30 PM »
 ;Dkita kena wat kat tempat yg lapang n selesa..coz ade pemilihan..so kita bole bermeeting ngan profesional n teratur..

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #38 on: May 24, 2011, 01:24:30 PM »
Setuju dengan Ijan. One more place yang boleh diconsider adalah di

Dewan kecil bangunan MARA Negeri Melaka di Plaza UsahaOne, Jalan Hang Tuah Melaka (Sebelah UITM Bandar Melaka)
Rate Sewa: RM100
Aircond, Whiteboard, Kerusi Bermeja juga ada disediakan dan ada Lift
Lokasi: Tengah Bandar Melaka will be easy access untuk semua


ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #39 on: May 24, 2011, 03:06:14 PM »
Setuju dengan Ijan. One more place yang boleh diconsider adalah di

Dewan kecil bangunan MARA Negeri Melaka di Plaza UsahaOne, Jalan Hang Tuah Melaka (Sebelah UITM Bandar Melaka)
Rate Sewa: RM100
Aircond, Whiteboard, Kerusi Bermeja juga ada disediakan dan ada Lift
Lokasi: Tengah Bandar Melaka will be easy access untuk semua


i penah meeeting kat situ..mmg ok..cuma motor kita bro..letak kat bawah..xde org jaga..hehehe..think twice

nakaman

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #40 on: May 24, 2011, 04:48:22 PM »
;D..aku da ada tempat..apa kata kita wat kat balai raya jer..aku da ade tempat..insyallah free kot


Balai Raya kat mana Bang? Jangan Balai Hantu Raya dah....nanti ramai pulak pengundi hantu........Cabutttttt...

mohsin_chan

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 67
  • Event kumpulan motor, kena datang naik motor!
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #41 on: May 24, 2011, 05:00:17 PM »
Kalau nak buat kolej komuniti bukit beruang
Dewan dia tingkat bawah sekali... motor parking depan pintu.
White board portable, LCD Projector, Audio, Aircond dan kerusi disediakan.
Rate : RM100
kena confirmkan awal... karang takut clash ngan program 1Malaysia yg diaorng jalankan plak.

wancb4

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
    • :\Users\Guest\Desktop\imagesCA2LGQUP
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #42 on: May 24, 2011, 09:55:40 PM »
balai raya kg zombie kg pisang hehehe,mirak apasal lak kau yg tak sabar ni?nak kempen undi yea?

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #43 on: May 25, 2011, 01:29:53 AM »
balai raya kg zombie kg pisang hehehe,mirak apasal lak kau yg tak sabar ni?nak kempen undi yea?
sedikit komen dr aku; sb selalu ckp meeting je kena hancingggggg dgn kengkawannn ader angin gak.... dah mula serik, yg ni dtg yg tu x dtng ,yg tu dtg yg ni x dtg  ;) sebab x dibayar gajikan?  ???kata kan! x guna ader ajk kalu susah nak bersatu apertah lg kelab..... kekadang terfikir gak dah d bgtau awal wat wat x tau jer kot, salah penyampaian ke atau komunikasi salah ke  atau bla bla bla (tiada masalah saja2 je) , bkn kelab bg aku mkn kot???? aku x sabar nak letak jawatan dr x berfungsi lgpun moto pun nak tuan baru  nak ikt semua orng bizi aku pun bizi gak hu hu hu (x marah benggang cikit ler) he he he ;D ;D APER TUJUAN PERLANTIKAN JAWATAN DALM SESUATU ORGANISASI UNTUK.... aper yg penting kerjasama  ::) ::) pastikan terlaksana.......... ruangan masa kita kena berikan  sory kalu ader yg terasa renung renungkan seee yaaaaaaaaaa :) :) masa sendiri, duit sendiri, moto sendiri ride sendiri sendiri arg.... ader aku kisah ha ha ha ;D ;D im soryyyyyyyyy

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #44 on: May 25, 2011, 08:18:34 AM »
balai raya kg zombie kg pisang hehehe,mirak apasal lak kau yg tak sabar ni?nak kempen undi yea?
sedikit komen dr aku; sb selalu ckp meeting je kena hancingggggg dgn kengkawannn ader angin gak.... dah mula serik, yg ni dtg yg tu x dtng ,yg tu dtg yg ni x dtg  ;) sebab x dibayar gajikan?  ???kata kan! x guna ader ajk kalu susah nak bersatu apertah lg kelab..... kekadang terfikir gak dah d bgtau awal wat wat x tau jer kot, salah penyampaian ke atau komunikasi salah ke  atau bla bla bla (tiada masalah saja2 je) , bkn kelab bg aku mkn kot???? aku x sabar nak letak jawatan dr x berfungsi lgpun moto pun nak tuan baru  nak ikt semua orng bizi aku pun bizi gak hu hu hu (x marah benggang cikit ler) he he he ;D ;D APER TUJUAN PERLANTIKAN JAWATAN DALM SESUATU ORGANISASI UNTUK.... aper yg penting kerjasama  ::) ::) pastikan terlaksana.......... ruangan masa kita kena berikan  sory kalu ader yg terasa renung renungkan seee yaaaaaaaaaa :) :) masa sendiri, duit sendiri, moto sendiri ride sendiri sendiri arg.... ader aku kisah ha ha ha ;D ;D im soryyyyyyyyy

Setuju apa yang bro Mirak katakan... apa guna kalau jadi ahli lembaga kelab kalau bila meeting kejap datang kejap tak datang dan asyik bersebab sahaja seperti yang dikatakan Mirak. Memang betul takde bayaran jadi AJK sesuatu kelab tetapi tanggungjawab yang telah diamanahkan kenalah dilaksanakan dengan jujur. Tanpa kerjasama semua ahli kelab maka kesinambungan kelab tu tidak dapat diteruskan. Senang sahaja bagi mereka yang tidak boleh memberi komitment sebagai ahli jawatankuasa... letak jawatan dan bagi pada mereka yang dikirkan lebih layak.

 

Jumlah User Yang Telah Visit