Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar  (Read 6933 times)

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #45 on: May 25, 2011, 09:39:22 AM »
 ;) aku setuju..cepat adakan meeting..kat kolej komunity..aku setuju..awek pun ramai..minah negro pun ramai..kita cari org2 yg boleh bg commitment pd club..loc KOlej Komunity..final.

Jebat

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #46 on: May 25, 2011, 11:12:49 AM »
As per Naib President sebelum meeting yang baru...mungkin yang paling kurang bersuara...kali ni nak bersuara harap laku lah....cadangan Ijan setuju dan Cadangan ditutup. Hope ada sokongan seorang lagi dan persetujuan muktamad...

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #47 on: May 25, 2011, 04:13:35 PM »
As per Naib President sebelum meeting yang baru...mungkin yang paling kurang bersuara...kali ni nak bersuara harap laku lah....cadangan Ijan setuju dan Cadangan ditutup. Hope ada sokongan seorang lagi dan persetujuan muktamad...
;Dnow tugas bro mohsin..tetapkan tarikh..then rombongan cik kiah menanti disanaaaaaaaa

izad mlk

  • Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #48 on: May 25, 2011, 07:52:54 PM »
so saya sokong utk cadangan di tutup..tak kisah la mana
pun meeting ni.yg penting meeting berjln ngan lancar dan
tak menggangu org awam.. ;)

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #49 on: May 25, 2011, 09:55:22 PM »
Izad.  Tolong buka thread baru utk AGM. Cadang 1 July.
Mount up guys

mohsin_chan

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 67
  • Event kumpulan motor, kena datang naik motor!
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #50 on: May 29, 2011, 10:14:01 AM »
ok... noted.

isnin ni aku apply untuk sewaan dewan di Kolej Komuniti Bukit Beruang pada 1 July 2011.

sori sape yg call mlm tadi... tgh drive balik dari shopping dgn family, kete manual (saga lama) susah sket nak calling2 sambil main gear. kalau pasal makan tu. selalunya kalau kami di kolej sediakn satu meja kat belakang dewan untuk letak makanan and minuman, then pas ambik makan...kita makan jer dlm dewan tu. atas kerusi jer lah... dewan kecik la katakan.

jadi... ON lah yer? kalau mcm tu... aku proceed lah. mintak kebenaran Setiausaha untuk turunkan tandatangan "bagi pihak"... harap maklum.

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #51 on: May 29, 2011, 05:37:50 PM »
Mej 2 Julai la.... sabtu.. ;)

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Mesy AJK 20 Mei (jumaat) 9pm di Pinang Besar
« Reply #52 on: June 01, 2011, 11:43:49 PM »
Maklumat dari mesy AJK yang lepas.  Mesy Agung dirancang pada 2 Julai.  Mohon Presiden buka thread baru ttg AGM.  Saya lock.
Mount up guys

 

Jumlah User Yang Telah Visit