Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: BREAKFAST di Paklang Food, Port Dickson.  (Read 1868 times)

jOe_johari

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
BREAKFAST di Paklang Food, Port Dickson.
« on: May 12, 2011, 12:14:27 PM »
Asalamualaikum...

Fisrt, maaf sbb tak dapat join ride ke Temerloh Sabtu nie sbb xbape sihat nak ride jauh2 & sy post nie nak info sekiranya
ada sesiapa berminat nk join sy ride ke Port Dickson, breakfast di Paklang Food bersama baikers PB KL.. kalau ada sesiapa
yg xjoin ride ke Temerloh dan masa free, nak join roger2 la...  ;D ;D ;D

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: BREAKFAST di Paklang Food, Port Dickson.
« Reply #1 on: May 12, 2011, 10:07:09 PM »
dekat sangat  joe tak puas ride.tapi tak pa kim salam dengan gang PB taU.

jOe_johari

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 21
    • View Profile
Re: BREAKFAST di Paklang Food, Port Dickson.
« Reply #2 on: May 13, 2011, 09:15:19 AM »
mslh kchatan... kaki injured, kalau tak sy org pertama akan RV kat petronas cheng tu bang,hehehe..
ape pun, next ride sy akan folow kalau diizinkan, kim salam pada sahabat2 sekalian.. TQ

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: BREAKFAST di Paklang Food, Port Dickson.
« Reply #3 on: May 13, 2011, 10:52:15 AM »
safety ride ....  :)

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: BREAKFAST di Paklang Food, Port Dickson.
« Reply #4 on: May 14, 2011, 05:53:46 AM »
Asalamualaikum...

Fisrt, maaf sbb tak dapat join ride ke Temerloh Sabtu nie sbb xbape sihat nak ride jauh2 & sy post nie nak info sekiranya
ada sesiapa berminat nk join sy ride ke Port Dickson, breakfast di Paklang Food bersama baikers PB KL.. kalau ada sesiapa
yg xjoin ride ke Temerloh dan masa free, nak join roger2 la...  ;D ;D ;D

Abang Joe.. next time letak hari bulan ye  ;D ;D

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: BREAKFAST di Paklang Food, Port Dickson.
« Reply #5 on: May 14, 2011, 08:58:05 AM »
Asalamualaikum...

Fisrt, maaf sbb tak dapat join ride ke Temerloh Sabtu nie sbb xbape sihat nak ride jauh2 & sy post nie nak info sekiranya
ada sesiapa berminat nk join sy ride ke Port Dickson, breakfast di Paklang Food bersama baikers PB KL.. kalau ada sesiapa
yg xjoin ride ke Temerloh dan masa free, nak join roger2 la...  ;D ;D ;D

Abang Joe.. next time letak hari bulan ye  ;D ;D


baik bang ....

eh eh sowiee bukan xtvt ride aku ..

sowieee tuan tananh ... cccaaabbbooottt ...  ;D

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: BREAKFAST di Paklang Food, Port Dickson.
« Reply #6 on: May 14, 2011, 07:51:30 PM »
Asalamualaikum...

Fisrt, maaf sbb tak dapat join ride ke Temerloh Sabtu nie sbb xbape sihat nak ride jauh2 & sy post nie nak info sekiranya
ada sesiapa berminat nk join sy ride ke Port Dickson, breakfast di Paklang Food bersama baikers PB KL.. kalau ada sesiapa
yg xjoin ride ke Temerloh dan masa free, nak join roger2 la...  ;D ;D ;D

Abang Joe.. next time letak hari bulan ye  ;D ;D
ni hari hari bekfas kot????? he he he

 

Jumlah User Yang Telah Visit