Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe  (Read 2022 times)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« on: May 19, 2011, 08:00:59 PM »
 eden tringin nk torai.... :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #1 on: May 21, 2011, 09:30:28 PM »
ada...tungguuu aje..kalu kau nak sewa pun boleh.. masuk track..bayar aje... hhehehhehe

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #2 on: May 21, 2011, 11:02:25 PM »
ada...tungguuu aje..kalu kau nak sewa pun boleh.. masuk track..bayar aje... hhehehhehe

alamak abg eddie.. nk masuk track tu yg takut tu... x pndai lg nk korner2.. hehe
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #3 on: May 22, 2011, 08:06:18 PM »
kalu x pandai kita belajar sama2..... aku pun bkn pandai nak coner2 hehehhe..... kalu nak belajar boleh tanya otai2.... selalunya otai2 sini x kedekut ilmu.. cth mcm bro lajak.... bro ayam.... bro popeye...dll setahu aku yg dah pernah ride yg jarang gi cth Ausie boleh tanya bro lajak.... bro Saba ( yg nie duduk sana lama).. mcm Indonesia boleh tanya bro popeye.. kalu setakat thailand tu ramai dah terlajak kesana...hehehhehe..... dan setiap org lain pengalaman... ada ride jarak dekat2... ada ride jarak jauh2.... ada dah lama pakai motor... ada yg baru pakai motor... pengalaman lain2...pilih dan dgr nasihat yg terbaik.... walau dia berehat alam permotoran tapi pengalaman banyak... 

nie nasihat aku la.. yg x seberapa ilmu.... tu pun kalu nak terima hehheheh ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #4 on: May 22, 2011, 08:41:18 PM »
kalu x pandai kita belajar sama2..... aku pun bkn pandai nak coner2 hehehhe..... kalu nak belajar boleh tanya otai2.... selalunya otai2 sini x kedekut ilmu.. cth mcm bro lajak.... bro ayam.... bro popeye...dll setahu aku yg dah pernah ride yg jarang gi cth Ausie boleh tanya bro lajak.... bro Saba ( yg nie duduk sana lama).. mcm Indonesia boleh tanya bro popeye.. kalu setakat thailand tu ramai dah terlajak kesana...hehehhehe..... dan setiap org lain pengalaman... ada ride jarak dekat2... ada ride jarak jauh2.... ada dah lama pakai motor... ada yg baru pakai motor... pengalaman lain2...pilih dan dgr nasihat yg terbaik.... walau dia berehat alam permotoran tapi pengalaman banyak... 

nie nasihat aku la.. yg x seberapa ilmu.... tu pun kalu nak terima hehheheh ;D

gaya bro ckp mcm da byk ilmu lh.. tntu tahu byk bnda kn... hehe..  ;D bro pkai bike ape? kt melaka bro dduk mane..
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #5 on: May 23, 2011, 06:30:54 AM »
kalu x pandai kita belajar sama2..... aku pun bkn pandai nak coner2 hehehhe..... kalu nak belajar boleh tanya otai2.... selalunya otai2 sini x kedekut ilmu.. cth mcm bro lajak.... bro ayam.... bro popeye...dll setahu aku yg dah pernah ride yg jarang gi cth Ausie boleh tanya bro lajak.... bro Saba ( yg nie duduk sana lama).. mcm Indonesia boleh tanya bro popeye.. kalu setakat thailand tu ramai dah terlajak kesana...hehehhehe..... dan setiap org lain pengalaman... ada ride jarak dekat2... ada ride jarak jauh2.... ada dah lama pakai motor... ada yg baru pakai motor... pengalaman lain2...pilih dan dgr nasihat yg terbaik.... walau dia berehat alam permotoran tapi pengalaman banyak... 

nie nasihat aku la.. yg x seberapa ilmu.... tu pun kalu nak terima hehheheh ;D

gaya bro ckp mcm da byk ilmu lh.. tntu tahu byk bnda kn... hehe..  ;D bro pkai bike ape? kt melaka bro dduk mane..

Macam¬≤ ilmu dia ada ni...  8)

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #6 on: May 23, 2011, 08:07:53 AM »
pakai moto kicik aje ..kawa zx6r.... ilmu aku tak seberapa..tapi kalu ksesiapa yg tanya.. kalu tahu aku jawab la.. kalu tak tahu akan tanay kpd yg tahu...janji jgn malu bertanya.... tapi kalu nak ilmu terkejutkan bdk negro ..boleh tanya bro Ston kol hehehhehe ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #7 on: May 23, 2011, 10:04:34 AM »
pakai moto kicik aje ..kawa zx6r.... ilmu aku tak seberapa..tapi kalu ksesiapa yg tanya.. kalu tahu aku jawab la.. kalu tak tahu akan tanay kpd yg tahu...janji jgn malu bertanya.... tapi kalu nak ilmu terkejutkan bdk negro ..boleh tanya bro Ston kol hehehhehe ;D

hahaha.. ok2.. biasa lh sy bdak baru blajar... baru nk blajar2 bwk moto ni.. AHAHA ;D
kawasaki zx-6r tu abg eddie pnye.. waaa... best ni klau dpt test.. hehehe  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mohsin_chan

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 67
  • Event kumpulan motor, kena datang naik motor!
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #8 on: June 02, 2011, 09:25:14 PM »
ala... dtg tts then tanya la diorng yg ader motor2 beso nih... "Bro, nak try motor seround dua". aku dah try kebanyakan motor geng2 yang datang tts. tak gitu eddie?

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #9 on: June 04, 2011, 12:05:07 AM »
ala... dtg tts then tanya la diorng yg ader motor2 beso nih... "Bro, nak try motor seround dua". aku dah try kebanyakan motor geng2 yang datang tts. tak gitu eddie?

wahh mcm tu ke... hhehehe.. sy masih baru dlm ini komuniti..  :P sogan lh rasa.. hahahaha  ;D ;D ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #10 on: June 04, 2011, 05:12:59 AM »
ala... dtg tts then tanya la diorng yg ader motor2 beso nih... "Bro, nak try motor seround dua". aku dah try kebanyakan motor geng2 yang datang tts. tak gitu eddie?

wahh mcm tu ke... hhehehe.. sy masih baru dlm ini komuniti..  :P sogan lh rasa.. hahahaha  ;D ;D ;D

ye ke?? kau pernnah test motor aku ke?? heeheeheh...... test motor org byk risikonya... x yah test2...beli aje...rasa x laju tukar yg laju.... bila dah laju rasa kicik... tukar la yg besar ....rasa terlebih besar... tukar la sedang2 aje.... heehehehe :P

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: ade ruangan test2 sbk x?? hehehe
« Reply #11 on: June 04, 2011, 11:18:40 AM »
ala... dtg tts then tanya la diorng yg ader motor2 beso nih... "Bro, nak try motor seround dua". aku dah try kebanyakan motor geng2 yang datang tts. tak gitu eddie?

wahh mcm tu ke... hhehehe.. sy masih baru dlm ini komuniti..  :P sogan lh rasa.. hahahaha  ;D ;D ;D

ye ke?? kau pernnah test motor aku ke?? heeheeheh...... test motor org byk risikonya... x yah test2...beli aje...rasa x laju tukar yg laju.... bila dah laju rasa kicik... tukar la yg besar ....rasa terlebih besar... tukar la sedang2 aje.... heehehehe :P


hehehehe... betul2.. kn tngh test jatuh lk kn susah... tnggu je lh da keje nnti.. beli lh satu.. x baru second hand pn ok.. jnji sedap mmbawa....  ;D ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit