Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Zon Bahasa Melayu > Sembang-Sembang Kedai Kopi

ade ruangan test2 sbk x?? hehehe

(1/3) > >>

N.M. HILMI:
 eden tringin nk torai.... :D

eddie:
ada...tungguuu aje..kalu kau nak sewa pun boleh.. masuk track..bayar aje... hhehehhehe

N.M. HILMI:

--- Quote from: eddie on May 21, 2011, 09:30:28 PM ---ada...tungguuu aje..kalu kau nak sewa pun boleh.. masuk track..bayar aje... hhehehhehe

--- End quote ---

alamak abg eddie.. nk masuk track tu yg takut tu... x pndai lg nk korner2.. hehe

eddie:
kalu x pandai kita belajar sama2..... aku pun bkn pandai nak coner2 hehehhe..... kalu nak belajar boleh tanya otai2.... selalunya otai2 sini x kedekut ilmu.. cth mcm bro lajak.... bro ayam.... bro popeye...dll setahu aku yg dah pernah ride yg jarang gi cth Ausie boleh tanya bro lajak.... bro Saba ( yg nie duduk sana lama).. mcm Indonesia boleh tanya bro popeye.. kalu setakat thailand tu ramai dah terlajak kesana...hehehhehe..... dan setiap org lain pengalaman... ada ride jarak dekat2... ada ride jarak jauh2.... ada dah lama pakai motor... ada yg baru pakai motor... pengalaman lain2...pilih dan dgr nasihat yg terbaik.... walau dia berehat alam permotoran tapi pengalaman banyak... 

nie nasihat aku la.. yg x seberapa ilmu.... tu pun kalu nak terima hehheheh ;D

N.M. HILMI:

--- Quote from: eddie on May 22, 2011, 08:06:18 PM ---kalu x pandai kita belajar sama2..... aku pun bkn pandai nak coner2 hehehhe..... kalu nak belajar boleh tanya otai2.... selalunya otai2 sini x kedekut ilmu.. cth mcm bro lajak.... bro ayam.... bro popeye...dll setahu aku yg dah pernah ride yg jarang gi cth Ausie boleh tanya bro lajak.... bro Saba ( yg nie duduk sana lama).. mcm Indonesia boleh tanya bro popeye.. kalu setakat thailand tu ramai dah terlajak kesana...hehehhehe..... dan setiap org lain pengalaman... ada ride jarak dekat2... ada ride jarak jauh2.... ada dah lama pakai motor... ada yg baru pakai motor... pengalaman lain2...pilih dan dgr nasihat yg terbaik.... walau dia berehat alam permotoran tapi pengalaman banyak... 

nie nasihat aku la.. yg x seberapa ilmu.... tu pun kalu nak terima hehheheh ;D

--- End quote ---

gaya bro ckp mcm da byk ilmu lh.. tntu tahu byk bnda kn... hehe..  ;D bro pkai bike ape? kt melaka bro dduk mane..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version