Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Melaka Bikers Brotherhood > Yamaha Lagenda LC Crew - YLLC

Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...

(1/3) > >>

mirak:
salam geng YLLC  bunyi cam ader... aikkk  ruang kosong ni per lg cer citer cer citer rugi tajuk kosong penuhkan jer.... cer citer cer citer jgn malu jgn segan kite bakor jer... aku pun pakai LC gak....!!! ;D ;D

shah yllc:
Salam,sorry br nak singgah ruangan ni..hihi sibuk dgn keje..ok ruangan ni akan di war2 kan kat geng2 yllc yg lain..nnt den paksa dorang masuk n pos kat sini...

shah yllc:
Di jemput juga seluruh warga melakabiker menyeri kan facebook kami di

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_162295390461936

atau website yllc

http://yllc.webs.com



mirak:

--- Quote from: shah yllc on May 26, 2011, 01:09:31 AM ---Salam,sorry br nak singgah ruangan ni..hihi sibuk dgn keje..ok ruangan ni akan di war2 kan kat geng2 yllc yg lain..nnt den paksa dorang masuk n pos kat sini...


--- End quote ---
paksa jgn x paksa, seksa jgn x seksa, koner jgn x koner, lyn jgn x lyn belasah jer bro.... kalu tembak menembak dlm web ni biaser jer bro... kat luar bila jumpa x adernyer biaser jer....  siap cium molot lg ha ha ha ha ader aku kisah ha ha ha.... web korng insyallah aku try terjah he he he gurau bro...

Lanun:
Aku pakai Legend 115....  :P ;D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version