Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...  (Read 4648 times)

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« on: May 25, 2011, 10:56:00 PM »
salam geng YLLC  bunyi cam ader... aikkk  ruang kosong ni per lg cer citer cer citer rugi tajuk kosong penuhkan jer.... cer citer cer citer jgn malu jgn segan kite bakor jer... aku pun pakai LC gak....!!! ;D ;D

shah yllc

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 66
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #1 on: May 26, 2011, 01:09:31 AM »
Salam,sorry br nak singgah ruangan ni..hihi sibuk dgn keje..ok ruangan ni akan di war2 kan kat geng2 yllc yg lain..nnt den paksa dorang masuk n pos kat sini...

shah yllc

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 66
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #2 on: May 26, 2011, 01:24:35 AM »
Di jemput juga seluruh warga melakabiker menyeri kan facebook kami di

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_162295390461936

atau website yllc

http://yllc.webs.com




mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #3 on: May 26, 2011, 11:53:04 PM »
Salam,sorry br nak singgah ruangan ni..hihi sibuk dgn keje..ok ruangan ni akan di war2 kan kat geng2 yllc yg lain..nnt den paksa dorang masuk n pos kat sini...

paksa jgn x paksa, seksa jgn x seksa, koner jgn x koner, lyn jgn x lyn belasah jer bro.... kalu tembak menembak dlm web ni biaser jer bro... kat luar bila jumpa x adernyer biaser jer....  siap cium molot lg ha ha ha ha ader aku kisah ha ha ha.... web korng insyallah aku try terjah he he he gurau bro...

Lanun

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 61
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #4 on: September 04, 2011, 12:59:54 PM »
Aku pakai Legend 115....  :P ;D :D
Pyro D'Pyro

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #5 on: September 08, 2011, 11:21:08 PM »
Aku pakai Legend 115....  :P ;D :D

aku pakai LegendaZ 110.. ermm.. kalah 5  :'( ;D ;D

shah yllc

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 66
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #6 on: November 30, 2011, 10:13:20 PM »
legend ke lc ke redah je..jgn redah kebun pakmat sudah ler...

izmlake27

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 22
  • Salam semua..minta tunjuk ajar.. ^_^
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #7 on: March 05, 2012, 03:41:47 AM »
Salam bro bro lc and lagenda semua...nama saya Fariz,duk pulau gadong,(017-2215238)cmner nk join group nie an??apa aktiviti yg selalu buat???saya baru teringin nk join group...sebelum nie solo jer...sebab belajar lagi...jarang ade di melaka...tpi lau cuti...teringin gak join bro2 semua...saya pakai jentera lc...ade apa2 form ngn yuran pendaftaran x untuk join group YLLC nie???tq...  :D

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #8 on: March 07, 2012, 03:32:33 AM »
Salam bro bro lc and lagenda semua...nama saya Fariz,duk pulau gadong,(017-2215238)cmner nk join group nie an??apa aktiviti yg selalu buat???saya baru teringin nk join group...sebelum nie solo jer...sebab belajar lagi...jarang ade di melaka...tpi lau cuti...teringin gak join bro2 semua...saya pakai jentera lc...

Welcome bro.. banyak aktiviti bro boleh check sini , kalau nk join tts boleh klik sini dan kalau nak layan cub kuala klawang contoh boleh tengok yang ini   :D

ade apa2 form ngn yuran pendaftaran x untuk join group YLLC nie???tq...  :D

Yang ini rasanya Shah yllc boleh jawab  :D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2534
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #9 on: March 07, 2012, 03:59:10 AM »
........kalau nak layan cub kuala klawang contoh boleh tengok yang ini   :D

wahhh,,, siap promote lg ni bang.. hehehee  ;) :D ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #10 on: March 08, 2012, 12:01:09 AM »
........kalau nak layan cub kuala klawang contoh boleh tengok yang ini   :D

wahhh,,, siap promote lg ni bang.. hehehee  ;) :D ;D

haha.. terbaek bro..

shah yllc

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 66
    • View Profile
Re: Salam mana bro bro dan bra bra YLLC ni...
« Reply #11 on: December 26, 2012, 08:26:10 PM »
Skrg dah x layan klawang...pak mat tgh mencari minta ganti rugi kebun dia..hahaha
Skang main track mimc..klau bran meh r...

 

Jumlah User Yang Telah Visit