Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Puma V1000 baru original  (Read 4112 times)

bedoqstar

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 32
    • View Profile
Puma V1000 baru original
« on: May 27, 2011, 11:17:12 AM »
Special price stok baru tinggal 7 pasang jer

Size dari 40 - 45

RM850 RM650




« Last Edit: August 06, 2011, 03:41:48 PM by bedoqstar »

lean on Pisa - Europe Tour

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #1 on: May 28, 2011, 01:35:53 PM »
kat mana boleh tgk kasut bro??.... sebeb kena test.. kaki aku nie specis lain .... hehheheh US9.. ero 42... ada diskaun ke??

bedoqstar

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 32
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #2 on: May 30, 2011, 12:52:21 PM »
nak test kena dtg kl bos..itu harga dah kurang sangat bos, kat Mecinda pun xleh dpt harga tu..

lean on Pisa - Europe Tour

ijan fjr27

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 82
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #3 on: May 31, 2011, 08:48:26 AM »
kat mana boleh tgk kasut bro??.... sebeb kena test.. kaki aku nie specis lain .... hehheheh US9.. ero 42... ada diskaun ke??
;D spesis itik ker bro..atau spesis kucing ;D

bedoqstar

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 32
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #4 on: May 31, 2011, 10:49:20 AM »
kat mana boleh tgk kasut bro??.... sebeb kena test.. kaki aku nie specis lain .... hehheheh US9.. ero 42... ada diskaun ke??
;D spesis itik ker bro..atau spesis kucing ;D

kihkihkih.. ;D

lean on Pisa - Europe Tour

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #5 on: May 31, 2011, 09:44:56 PM »
meh kena dgn kaki aku baru tahu spesis apa kaki aku nie hehheheh... pilih 3 posisi.. front, side or back kick kalu nak flying kick pun boleh hehhehe ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #6 on: May 31, 2011, 10:18:11 PM »
wahh.. harga dia rn850 :o :o hehehehe...  ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

aLdY DuA

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
  • sabor je lah...
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #7 on: June 01, 2011, 10:18:14 AM »
wahh.. harga dia rn850 :o :o hehehehe...  ;D

mahal sikit, tapi kualiti.. mcm2 kegunaan dia.. hehe ;D
dimulakan dengan bismillah,disudahi dengan alhamdulillah,

bedoqstar

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 32
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #8 on: June 01, 2011, 01:03:10 PM »
wahh.. harga dia rn850 :o :o hehehehe...  ;D

mahal sikit, tapi kualiti.. mcm2 kegunaan dia.. hehe ;D

mahal ker?

lean on Pisa - Europe Tour

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #9 on: June 02, 2011, 04:08:39 PM »
wahh.. harga dia rn850 :o :o hehehehe...  ;D

mahal sikit, tapi kualiti.. mcm2 kegunaan dia.. hehe ;D

mahal ker?

bg student mahal tu... hrga lbih kurang yuran satu sem.. hahahaha  ;D ;D ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

bedoqstar

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 32
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #10 on: June 02, 2011, 05:04:28 PM »
ok kalau nak murah bleh..alpinestar chap ayam ada stok  ;D

lean on Pisa - Europe Tour

Wak Rejal

  • Staff
  • Lesen B1
  • *****
  • Posts: 216
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #11 on: June 03, 2011, 05:03:41 AM »
ok kalau nak murah bleh..alpinestar chap ayam ada stok  ;D




salam...
bro klau aku nak test dulu mcm mna?
kl area mana?

bedoqstar

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 32
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #12 on: June 03, 2011, 10:18:35 AM »
ok kalau nak murah bleh..alpinestar chap ayam ada stok  ;D




salam...
bro klau aku nak test dulu mcm mna?
kl area mana?


nak test leh dtg kat opis bos di jalan tandang pj bertentang dgn bangunan Avon

lean on Pisa - Europe Tour

Wak Rejal

  • Staff
  • Lesen B1
  • *****
  • Posts: 216
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #13 on: June 04, 2011, 04:05:38 AM »
ok kalau nak murah bleh..alpinestar chap ayam ada stok  ;D




salam...
bro klau aku nak test dulu mcm mna?
kl area mana?


nak test leh dtg kat opis bos di jalan tandang pj bertentang dgn bangunan Avon


bleh bagi phone no tak bro..




bedoqstar

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 32
    • View Profile
Re: Puma V1000 baru original
« Reply #14 on: June 04, 2011, 08:00:12 AM »
ok kalau nak murah bleh..alpinestar chap ayam ada stok  ;D




salam...
bro klau aku nak test dulu mcm mna?
kl area mana?


nak test leh dtg kat opis bos di jalan tandang pj bertentang dgn bangunan Avon


bleh bagi phone no tak bro..

0162596750


lean on Pisa - Europe Tour

 

Jumlah User Yang Telah Visit