Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Selamat datang Ke Forum Ferno Melaka  (Read 2646 times)

fuadkawaer6

  • Moderator
  • Lesen B3
  • *****
  • Posts: 124
    • View Profile
Selamat datang Ke Forum Ferno Melaka
« on: March 31, 2011, 02:29:56 AM »
Hai! Kekawan semua sebagai permulaan tajuk forum Ferno melaka untuk perbincangan semua ahli Ferno boleh lah buat di dalam www.melaka bikers.com ini.para ahli yg baru nak join bolehlah memperkenalkan diri anda atau hubungi saya Fuadkawa talian 0172706007.tidak sebarang keraguan atau pembayaran di kenakan sekadar berkenalan dan aktiviti TTS dan ride.

Untuk pengetahuan anda Club Ferno Melaka di tubuhkan semenjak Feb 2009 berpengkalan di kuala lumpur webside http:// er6 my-forum.net .di mana ahli nya yang aktif merlebihi 200 permilik Kawasaki ER6 di seluruh Malaysia.Sila Buka blog http://er6melaka.blogspot.net

Ahli kami Ferno Melaka yang tersenarai ialah:

1   Fuadkawa
2   Zaidi
3   Azman Aircond
4   Din Janggut
5   Rafi
6   Rawandi
7   Azhar
8   suhaimi
9   imam
10 Azri
11 Azril
12 Fuad highway
13 Izad
14 Amer
15 Faizal Kapal
16 Firdaus+SBN
17 Shafiq
18 Luncai
19 Din Pertonas
20 Nawza
21 Nazri zx6
22 Yuzrul
23 .....
 
Kami semua mengalu alukan kedatangan anda,Terima kasih.

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Selamat datang Ke Forum Ferno Melaka
« Reply #1 on: March 31, 2011, 05:43:25 AM »
Bravo.. bravo..

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Selamat datang Ke Forum Ferno Melaka
« Reply #2 on: March 31, 2011, 08:28:45 AM »
terima kasih bro Fuad untuk kata2 aluan ...jom siapa yg ada ER6 tu join kami .. Ferno Rocks!

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
Re: Selamat datang Ke Forum Ferno Melaka
« Reply #3 on: March 31, 2011, 01:09:22 PM »
Fuad. Kau dah ok ke?  doktor ari tu kata kau ada wayar putus sikit.   ;D ;D ;D 

Group ferno ni memang meriah selalu.
Mount up guys

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Selamat datang Ke Forum Ferno Melaka
« Reply #4 on: March 31, 2011, 01:10:56 PM »
Tahniah FERNO..... yeehhhh :D

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: Selamat datang Ke Forum Ferno Melaka
« Reply #5 on: March 31, 2011, 03:19:20 PM »
To bro Fuad:

Jumpa tak reply button?


larger photo click here:
http://www.melakabikers.com/gambar/replybar.jpg

you have to login to account first.
« Last Edit: March 31, 2011, 03:27:58 PM by Administrator »

NCJ

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 2
  • sosah yo jang!!!
    • View Profile
Re: Selamat datang Ke Forum Ferno Melaka
« Reply #6 on: March 31, 2011, 04:48:19 PM »
WOW!!! tahniah abg2 ferno melaka sume....kite sudah smakin maju dihadapan!!!  ;D ;D ;D

Salam sume!!!
H/p: 012-6378831
BB pin: 235BFF44

fuadkawaer6

  • Moderator
  • Lesen B3
  • *****
  • Posts: 124
    • View Profile
Re: Selamat datang Ke Forum Ferno Melaka
« Reply #7 on: March 31, 2011, 05:40:04 PM »
untuk semua ahli ferno mlk dapat berkembang dengan adanya forum ini insallah... semoga maju ke hadapan semua.

 

Jumlah User Yang Telah Visit