Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: xde brand moto dari taiwan ke?  (Read 3528 times)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
xde brand moto dari taiwan ke?
« on: May 28, 2011, 09:37:00 PM »
naza blade moto taiwan kn.... :)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #1 on: May 29, 2011, 05:54:21 PM »
naza blade dari korea.... bkn taiwan ;)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #2 on: May 29, 2011, 07:13:58 PM »
naza blade dari korea.... bkn taiwan ;)

laaa.. mati2 si ingat moto taiwan tau..
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #3 on: May 30, 2011, 08:12:19 AM »
naza blade dari korea.... bkn taiwan ;)

laaa.. mati2 si ingat moto taiwan tau..

setakat mati2 x apa..jgn mampos hehehhe.....  ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #4 on: May 30, 2011, 09:28:43 PM »
naza blade dari korea.... bkn taiwan ;)

laaa.. mati2 si ingat moto taiwan tau..

setakat mati2 x apa..jgn mampos hehehhe.....  ;D

hahaha.. da hidup balik ni...  :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mus90

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #5 on: August 14, 2011, 03:27:57 PM »
SYM

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #6 on: August 14, 2011, 04:02:45 PM »
SYM

skuter tu... dr taiwan rupenye....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mus90

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #7 on: August 14, 2011, 06:52:05 PM »
aah..hehe...nampak je camtu..berdesup gak...

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #8 on: August 14, 2011, 06:53:31 PM »
mmg lh.. tngok cc brape... 200cc tu... puhhhh  :o
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mus90

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #9 on: August 14, 2011, 06:55:17 PM »
hahaha...betul2...performance part pun dah ada jual

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #10 on: August 14, 2011, 07:03:49 PM »
x lama lg mmg ade org buat lyn main trackday ni..hahaha
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mus90

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #11 on: August 14, 2011, 07:05:37 PM »
tak silap dah ada...haha..dorang selalau g naik genting,cameron dengan klawang.....segan lak ikut....naik kriss "std" jer....hehe

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #12 on: August 14, 2011, 07:09:36 PM »
tak silap dah ada...haha..dorang selalau g naik genting,cameron dengan klawang.....segan lak ikut....naik kriss "std" jer....hehe

 lah... x yah lh segan2.. aq ni pkai wave cabuk je.. follow gk ride2 ni.. huhu
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mus90

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #13 on: August 14, 2011, 07:11:09 PM »
segan tu kadang jer..hehe....kalu dtg time giler...aku nk duk depan...dorg jangan potong....hehehe

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #14 on: October 13, 2011, 04:55:06 AM »
hahaha... jgn nk naik gile sgt.. kn mmbahayakn pnguna jln raya yg lain... hehe  :P
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit