Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: xde brand moto dari taiwan ke?  (Read 3828 times)

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #15 on: October 24, 2011, 05:32:40 PM »
tak silap dah ada...haha..dorang selalau g naik genting,cameron dengan klawang.....segan lak ikut....naik kriss "std" jer....hehe

 lah... x yah lh segan2.. aq ni pkai wave cabuk je.. follow gk ride2 ni.. huhu
Sy punya Comel Star (moto Taiwan lah tu) dah tersadai aje kat rumah...

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #16 on: January 25, 2012, 10:13:22 AM »
hati2 layan corner di jln raya..ramai kecungang... kalu kat track tak apa... sendiri tanggung... nak layan pemandangan mcm aku tak apa hahahahahha

fidodido

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 222
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #17 on: March 19, 2012, 06:12:09 PM »
moto taiwan ni bykj best dr x best ke/ ?

zenkage

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 6
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #18 on: July 01, 2012, 02:37:17 AM »
SYM T2 best ke ?? lom dapat tgk live lg r

ezrain

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 125
    • View Profile
Re: xde brand moto dari taiwan ke?
« Reply #19 on: July 03, 2012, 09:07:05 AM »
so far best bro.saya dah sebulan lebey pakai.tapi weekend horse la.top 140 kmh.

 

Jumlah User Yang Telah Visit