Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Makluman / Announcement > Dari Pihak Pengurusan

Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!

(1/25) > >>

Administrator:
Salam 1MB!

Terima kasih diatas sokongan padu anda semua terhadap Melaka Bikers. Untuk mengeratkan lagi silaturrahim diantara MB'ian serta pengenalan identiti riding anda maka sticker logo MB telah dicetak untuk ditampal di Motor kesayangan anda.

Untuk pengetahuan anda sticker ini adalah jenis 3M dan jenis pantul cahaya dan menggunakan teknik cutting machine plotter bukannya ink printed. Harga sticker dijual pada harga RM10/unit

Sticker boleh didapati dari

- Zong Heng Motors Bukit Baru (dpn Perpustakaan Negeri) - Kok Pin 0166659625
- Rafi 0126774777

Jika hendak dipost pun boleh tetapi cost posting RM10 ditanggung oleh pembeli.

Contoh Sticker:


 

zaidier6:
  ::) thumb up!! cantik stiker... tapi,, stiker cantik punya pasal, nnti awek pun stick samaa kat moto !!!! Mcm ni bagi aku sepasang la... bru RM 20/

rafi:
sticker untuk left side pun dah buat.. insyaallah nanti esok boleh ambil. tq saudara Zaidi!

fuadkawaer6:
jom kita beli sticker ,kita kasi tepek kat moto..cantiknya berkilat kilat.

rafi:
Setakat ini 25keping sticker telah pun dibeli! Terima kasih kepada semua yang telah menampal di motor-motor anda.. MB Boleh!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version