Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!  ( 23235 )

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #105 : August 24, 2012, 12:13:59 AM »
d sticker lg x?

ada bro..... sila buat dulu new post kt ruangan Salam Perkenalan bg boleh kita smua2 knal2...  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

sazaly sidek

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 686
  • apa yang penting....kerjasama.
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #106 : August 25, 2012, 01:27:13 AM »
Akhirnya complete sticker MB kat motor den.ada tiga tu :D
tq rafi kerana simpan stock
Senyum selalu....anda penentu segalanya...

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 562
    • Homestay Melaka
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #107 : October 23, 2012, 12:52:14 PM »
Akhirnya complete sticker MB kat motor den.ada tiga tu :D
tq rafi kerana simpan stock

No prob bro It my pleasure. Alhamdulillah rasanya sticker dah jual more then 300 units and kini stickers boleh didapati di kedai superbike Zong Heng Motor..tak kira anda guna motor apa sekalipun kapchai, naked, touring, supersport boleh join!! We are family!!

matlacip

  • Lesen L
  • *
  • : 49
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #108 : October 25, 2012, 05:14:14 PM »
  :)

fidodido

  • Lesen B1
  • ***
  • : 222
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #109 : November 06, 2012, 06:00:51 PM »
man kadim ade tanye dulu. hurm.. dia nak stiker ni... :) ;D

white joker

  • Lesen L
  • *
  • : 4
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #110 : November 12, 2012, 07:12:36 PM »
asalamualaikum, sy org baru di laman ni,, sy pon nk beli satu stiker 2 bole kn??   :D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #111 : November 12, 2012, 08:27:20 PM »
asalamualaikum, sy org baru di laman ni,, sy pon nk beli satu stiker 2 bole kn??   :D

boleh je. nk beli byk mana pn boleh. haha
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

datuk s

  • Lesen L
  • *
  • : 12
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #112 : December 26, 2012, 11:45:56 PM »
salam..saya nak 2 sticker.

mohon pencerahan.

thanks

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #113 : December 29, 2012, 01:42:44 PM »
salam..saya nak 2 sticker.

mohon pencerahan.

thanks

boleh dpt kn di  zong heng bukit baru.. atau pn pd bro rafi... :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mohdgoku

  • Lesen L
  • *
  • : 26
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #114 : December 31, 2012, 07:36:26 PM »
Sy pun nak 1...... huhuhuhuhu... ??? :-X

ujangz

  • Lesen L
  • *
  • : 12
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #115 : January 15, 2013, 11:14:24 AM »
tak tau ah kedai kat kat mana.....kalau nak order baju n stiker skali then jumpa kat tts boleh ke?...... ;D>.......
My Rides is My Pride...No Matter What...Won't get Bite...

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #116 : January 15, 2013, 11:39:51 AM »
tak tau ah kedai kat kat mana.....kalau nak order baju n stiker skali then jumpa kat tts boleh ke?...... ;D>.......
Boleh saja..call aje bro Rafi Ahmad @ Admin bila2 masa..kecuali lepas tghmalam...

ujangz

  • Lesen L
  • *
  • : 12
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #117 : January 15, 2013, 04:04:09 PM »
tq capt........
My Rides is My Pride...No Matter What...Won't get Bite...

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2854
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #118 : January 16, 2013, 10:20:53 PM »
TTS sempena Hari ulang lahir saya pada hari jumaat ini, akan saya bawa sticker dan tshirt
more info
http://www.melakabikers.com/index.php/topic,1122.0.html

fizsal

  • Lesen L
  • *
  • : 10
  • Live To Ride
    • https://www.facebook.com/fizsal
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #119 : October 31, 2013, 08:54:38 AM »
Salam semua, saya newbie. Sticker Logo ni masih ada ke? Teringin juga memilikinya untuk dihiaskan kepada jentera tersayang.
Live To Ride

 

Jumlah User Yang Telah Visit