Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!  (Read 26633 times)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #105 on: August 24, 2012, 12:13:59 AM »
d sticker lg x?

ada bro..... sila buat dulu new post kt ruangan Salam Perkenalan bg boleh kita smua2 knal2...  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

sazaly sidek

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 686
  • apa yang penting....kerjasama.
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #106 on: August 25, 2012, 01:27:13 AM »
Akhirnya complete sticker MB kat motor den.ada tiga tu :D
tq rafi kerana simpan stock
Senyum selalu....anda penentu segalanya...

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #107 on: October 23, 2012, 12:52:14 PM »
Akhirnya complete sticker MB kat motor den.ada tiga tu :D
tq rafi kerana simpan stock

No prob bro It my pleasure. Alhamdulillah rasanya sticker dah jual more then 300 units and kini stickers boleh didapati di kedai superbike Zong Heng Motor..tak kira anda guna motor apa sekalipun kapchai, naked, touring, supersport boleh join!! We are family!!

matlacip

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #108 on: October 25, 2012, 05:14:14 PM »
  :)

fidodido

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 222
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #109 on: November 06, 2012, 06:00:51 PM »
man kadim ade tanye dulu. hurm.. dia nak stiker ni... :) ;D

white joker

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #110 on: November 12, 2012, 07:12:36 PM »
asalamualaikum, sy org baru di laman ni,, sy pon nk beli satu stiker 2 bole kn??   :D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #111 on: November 12, 2012, 08:27:20 PM »
asalamualaikum, sy org baru di laman ni,, sy pon nk beli satu stiker 2 bole kn??   :D

boleh je. nk beli byk mana pn boleh. haha
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

datuk s

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #112 on: December 26, 2012, 11:45:56 PM »
salam..saya nak 2 sticker.

mohon pencerahan.

thanks

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #113 on: December 29, 2012, 01:42:44 PM »
salam..saya nak 2 sticker.

mohon pencerahan.

thanks

boleh dpt kn di  zong heng bukit baru.. atau pn pd bro rafi... :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mohdgoku

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 26
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #114 on: December 31, 2012, 07:36:26 PM »
Sy pun nak 1...... huhuhuhuhu... ??? :-X

ujangz

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #115 on: January 15, 2013, 11:14:24 AM »
tak tau ah kedai kat kat mana.....kalau nak order baju n stiker skali then jumpa kat tts boleh ke?...... ;D>.......
My Rides is My Pride...No Matter What...Won't get Bite...

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #116 on: January 15, 2013, 11:39:51 AM »
tak tau ah kedai kat kat mana.....kalau nak order baju n stiker skali then jumpa kat tts boleh ke?...... ;D>.......
Boleh saja..call aje bro Rafi Ahmad @ Admin bila2 masa..kecuali lepas tghmalam...

ujangz

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #117 on: January 15, 2013, 04:04:09 PM »
tq capt........
My Rides is My Pride...No Matter What...Won't get Bite...

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #118 on: January 16, 2013, 10:20:53 PM »
TTS sempena Hari ulang lahir saya pada hari jumaat ini, akan saya bawa sticker dan tshirt
more info
http://www.melakabikers.com/index.php/topic,1122.0.html

fizsal

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 10
  • Live To Ride
    • View Profile
    • https://www.facebook.com/fizsal
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #119 on: October 31, 2013, 08:54:38 AM »
Salam semua, saya newbie. Sticker Logo ni masih ada ke? Teringin juga memilikinya untuk dihiaskan kepada jentera tersayang.
Live To Ride

 

Jumlah User Yang Telah Visit