Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!  ( 23946 )

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 1640
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #30 : June 04, 2011, 02:16:11 PM »
tuan admin...
bile boleh dpt baju MB... dgr dah siap print... nak 2lai, s1 & m1...

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #31 : June 04, 2011, 02:28:23 PM »
tuan admin...
bile boleh dpt baju MB... dgr dah siap print... nak 2lai, s1 & m1...

klau baju melaka bikers tu sy dngr baru nk design2.. nnti bro rafi akn update byk design n kita smua boleh undi...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2854
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #32 : June 06, 2011, 06:24:40 PM »
tuan admin...
bile boleh dpt baju MB... dgr dah siap print... nak 2lai, s1 & m1...

uiks belum lagi bro.. tengah design.. insyaallah bagi masa sikit nak design pasal sibuk peak season nie hehe... lepas dah design macam Hilmi kata kita undi kat MB  .. baru demokrasi  ;)

kalau sesiapa pandai design baju dan nak hantar design untuk diundi then sila emailkan design baju anda ke melakabikers AT Gmail DOT com .. nanti saya akan upload kat thread undian baju insyaallah dalam 1-2minggu

sym8L

  • Lesen L
  • *
  • : 26
  • ~One Heart~
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #33 : June 09, 2011, 03:11:51 AM »
bang rafi,sy nk bli 1 stiker...nnt ride sbtu ni  sy amik ngan byar skali
Ride With Pride

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 562
    • Homestay Melaka
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #34 : June 09, 2011, 09:17:55 AM »
bang rafi,sy nk bli 1 stiker...nnt ride sbtu ni  sy amik ngan byar skali

boleh insyaallah...

za8

  • Lesen B3
  • **
  • : 142
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #35 : June 09, 2011, 06:23:04 PM »
salam bro rafi huhhuhu sori lama x online sibuk gitu nak pesan kalu ada baju tlg simpan 2 helai k, den ngan bni den k, hait tq

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 562
    • Homestay Melaka
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #36 : June 11, 2011, 01:19:38 AM »
salam bro rafi huhhuhu sori lama x online sibuk gitu nak pesan kalu ada baju tlg simpan 2 helai k, den ngan bni den k, hait tq

wsalam insyallah tengah duk pikiaq design baju dulu... nanti dah siap kita kasi up kat web .. thanks

RizalCBR

  • Lesen B3
  • **
  • : 112
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #37 : June 11, 2011, 10:18:12 AM »
kawan nk tambah la sticker left side pulak....

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 1640
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #38 : June 11, 2011, 01:33:57 PM »
Nak Pakai kiri plk ke.

shah yllc

  • Lesen B3
  • **
  • : 66
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #39 : June 12, 2011, 07:13:56 PM »
salam..saya de tgk sticker melakabikers ada jual kat hiap hoe motor malim.
mmg de jual kat situ ke atau klon?

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #40 : June 12, 2011, 07:22:49 PM »
x tahu lk.. kena tnye pd bro rafi.... yg aq thu lh kt kedai ah chai semabok.... x kn lh smpai sticker pn nk klon kn... x patut tol.....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

pojie

  • Lesen B3
  • **
  • : 112
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #41 : June 12, 2011, 09:07:50 PM »
yap memang ade jual x silap bro asawad ade info kat saye hari tu.....mungkin bro rafi dah uruskan disana....
senyum selalu......

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 1640
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #42 : June 12, 2011, 09:10:43 PM »
salam..saya de tgk sticker melakabikers ada jual kat hiap hoe motor malim.
mmg de jual kat situ ke atau klon?
yep.... mmg buat kat ctu.....

shah yllc

  • Lesen B3
  • **
  • : 66
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #43 : June 13, 2011, 01:01:09 AM »
sbg bgtau je...sebab de kedai suka klon sticker kelab lain..terutama everplot...

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 562
    • Homestay Melaka
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #44 : June 14, 2011, 01:00:47 PM »
sbg bgtau je...sebab de kedai suka klon sticker kelab lain..terutama everplot...

thanks Shah.. ya buat masa ini kita bagi mereka jual sehingga diberitahu kelak.

 

Jumlah User Yang Telah Visit