Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!  (Read 24559 times)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2534
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #90 on: December 14, 2011, 12:21:53 AM »
salam sume..nak tanyer...macam mane nak beli sticker nie..maaf..newbie.. :)

boleh ke kedai How Chai Motor(ah chai) di semabok, Zong Heng Motor di bukit baru brdepan kuaters Kastam.
x pun boleh jumpa direct ke bro Rafi..  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

melakz

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 24
  • its not about te machine,its about te rider
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #91 on: December 14, 2011, 03:27:50 PM »
jambu betul sticker ni... ;) ;D

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #92 on: December 15, 2011, 09:44:33 PM »
Dapatkan dari Zong Heng Motor depan Perpustakaan Negeri Bukit Baru atau dari Bro Rafi 0126774777 ... Ah Chai dah tak jual sticker sebab di pening sensorang nak handle semua kat kedai hehe..

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #93 on: April 30, 2012, 07:49:05 PM »
Hanye ahli je ke yg boleh beli? :D
<a

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #94 on: April 30, 2012, 09:36:21 PM »
Hanye ahli je ke yg boleh beli? :D
Sesiapa pun boleh beli..tak ada keahlian untuk Melaka Bikers...register di Forum dan join aktiviti yang di anjurkan secara automatik anda dah menjadi keluarga Melaka Bikers.. :D :D

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #95 on: May 01, 2012, 10:17:00 AM »
area alor gajah nak bli kat mane ye?
<a

deanize3097

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 296
  • Need 4 Speed
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #96 on: May 28, 2012, 10:38:25 PM »
area alor gajah nak bli kat mane ye?
alor gajah baek bro join TTS kat restoran penang besau... beli pader bro rafi

fidodido

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 222
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #97 on: June 01, 2012, 08:31:23 AM »
dtg aje kat melaka bikers 1st annual gathering :)

axerz

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #98 on: June 14, 2012, 12:59:19 AM »
salam.newbie..dlm forum ni ada thread pic bro2 forum x?nk knal gk bro rafi ni yg mane?huhu
"ride for what u pride"

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #99 on: June 14, 2012, 07:32:26 AM »
salam.newbie..dlm forum ni ada thread pic bro2 forum x?nk knal gk bro rafi ni yg mane?huhu
Ada gambar2 disertakan dalam thread Report/Pictures....kalau rajin jengok2 lah disana..ada yang disertakan dengan penerangan..tenguk dalam facebook Melaka Bikers pun ade...

axerz

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #100 on: June 25, 2012, 11:21:46 PM »
salam.newbie..dlm forum ni ada thread pic bro2 forum x?nk knal gk bro rafi ni yg mane?huhu
Ada gambar2 disertakan dalam thread Report/Pictures....kalau rajin jengok2 lah disana..ada yang disertakan dengan penerangan..tenguk dalam facebook Melaka Bikers pun ade...

erm..ok2..
nk cuba dptkn dlm miggu depan ..tq..
"ride for what u pride"

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #101 on: July 09, 2012, 03:14:31 PM »
stiker yg kecik tu ada jual lg tak?
<a

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #102 on: August 04, 2012, 12:55:14 PM »
stiker yg kecik tu ada jual lg tak?
ada..stock baru di Zong Heng Motor Bukit Baru

matlacip

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #103 on: August 10, 2012, 12:36:17 PM »
abg rafi sy nk tempah satu...  ;D

aku pn...sok bawa...aku bayau kat petronas...klu de yg tmpal kat dahi cam antu cina pn ok gak...hehehe

fildaus

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« Reply #104 on: August 22, 2012, 09:46:27 PM »
d sticker lg x?
indie~phobia

 

Jumlah User Yang Telah Visit