Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!  ( 23914 )

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2854
Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« : May 30, 2011, 11:58:24 PM »
Salam 1MB!

Terima kasih diatas sokongan padu anda semua terhadap Melaka Bikers. Untuk mengeratkan lagi silaturrahim diantara MB'ian serta pengenalan identiti riding anda maka sticker logo MB telah dicetak untuk ditampal di Motor kesayangan anda.

Untuk pengetahuan anda sticker ini adalah jenis 3M dan jenis pantul cahaya dan menggunakan teknik cutting machine plotter bukannya ink printed. Harga sticker dijual pada harga RM10/unit

Sticker boleh didapati dari

- Zong Heng Motors Bukit Baru (dpn Perpustakaan Negeri) - Kok Pin 0166659625
- Rafi 0126774777


Jika hendak dipost pun boleh tetapi cost posting RM10 ditanggung oleh pembeli.

Contoh Sticker:


 
« : September 27, 2012, 05:37:05 PM Administrator »

zaidier6

  • Lesen L
  • *
  • : 28
  • cikGu
    • errrr...6
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #1 : May 31, 2011, 01:45:40 AM »
  ::) thumb up!! cantik stiker... tapi,, stiker cantik punya pasal, nnti awek pun stick samaa kat moto !!!! Mcm ni bagi aku sepasang la... bru RM 20/
« : August 26, 2011, 09:25:45 PM Administrator »
" Jiwa sepi, kosong dan  tak  bererti, tanpamu disisi...motoku...idaman ku"

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 562
    • Homestay Melaka
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #2 : May 31, 2011, 01:47:07 AM »
sticker untuk left side pun dah buat.. insyaallah nanti esok boleh ambil. tq saudara Zaidi!

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • : 124
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #3 : May 31, 2011, 02:31:43 AM »
jom kita beli sticker ,kita kasi tepek kat moto..cantiknya berkilat kilat.

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 562
    • Homestay Melaka
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #4 : May 31, 2011, 02:37:05 AM »
Setakat ini 25keping sticker telah pun dibeli! Terima kasih kepada semua yang telah menampal di motor-motor anda.. MB Boleh!!

bro77

  • Lesen L
  • *
  • : 35
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #5 : May 31, 2011, 08:41:22 AM »
terbaek la bro..myk cantik ooo...ceria...aku pun nak 2 :o :o :o..

aLdY DuA

  • Lesen B3
  • **
  • : 154
  • sabor je lah...
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #6 : May 31, 2011, 09:33:38 AM »
salam,bro rafi sticker masih ada lagi x.. kiri kanan.. kat ahcai ada stock lagi x.. tq bro rafi ;)
dimulakan dengan bismillah,disudahi dengan alhamdulillah,

ali

  • Lesen B3
  • **
  • : 100
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #7 : May 31, 2011, 09:47:24 AM »
nice sticker...bini aku nak jga....sticker tarik 1........

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 562
    • Homestay Melaka
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #8 : May 31, 2011, 09:48:39 AM »
salam,bro rafi sticker masih ada lagi x.. kiri kanan.. kat ahcai ada stock lagi x.. tq bro rafi ;)

sekarang yg kat Ah Chai ada sebelah kanan sahaja, yang sebelah kiri petang nanti aku letak kat situ.

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 562
    • Homestay Melaka
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #9 : May 31, 2011, 09:52:08 AM »
nice sticker...bini aku nak jga....sticker tarik 1........

hehe.. boleh boleh  ;D

aLdY DuA

  • Lesen B3
  • **
  • : 154
  • sabor je lah...
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #10 : May 31, 2011, 10:28:05 AM »
salam,bro rafi sticker masih ada lagi x.. kiri kanan.. kat ahcai ada stock lagi x.. tq bro rafi ;)

sekarang yg kat Ah Chai ada sebelah kanan sahaja, yang sebelah kiri petang nanti aku letak kat situ.

oh ok note.. ptg nanti pegi beli kt ah cai.. tqtq
dimulakan dengan bismillah,disudahi dengan alhamdulillah,

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • : 749
  • 0196717687
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #11 : May 31, 2011, 03:24:01 PM »
hehe, saya dah beli dua satu utk moto satu utk helmet, manyak cantik lo ini stickers, tak sabar tunggu baju melaka bikers pulak, bila nak ada, bro rafi.
saya slow aje dan berhemah

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #12 : May 31, 2011, 04:15:01 PM »
abg rafi sy nk tempah satu...  ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

nawza

  • Lesen B3
  • **
  • : 88
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #13 : May 31, 2011, 04:39:43 PM »
salam,bro rafi sticker masih ada lagi x.. kiri kanan.. kat ahcai ada stock lagi x.. tq bro rafi ;)

sekarang yg kat Ah Chai ada sebelah kanan sahaja, yang sebelah kiri petang nanti aku letak kat situ.

jgn lupa aku nyer sblah kiri..kasi smpan..ptg kang aku ambik..hee..hee.. ;)

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • : 749
  • 0196717687
Re: Dapatkan Sticker Logo Melaka Bikers Sekarang!
« #14 : May 31, 2011, 04:53:20 PM »
Saya pun nak yg sebelah kiri aje, yg sebelah kanan dah ada beli kat malim, nanti jumpa kat MITC jumaat ni, saya kasi duit.
saya slow aje dan berhemah

 

Jumlah User Yang Telah Visit