Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: jom sembang... sekarang..  (Read 89646 times)

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #645 on: October 03, 2012, 04:11:53 PM »
Perubahan tetap akan berlaku samaada kita suka atau tidak..kalau boleh biarlah untuk kebaikan..undian dah dijalankan dan majoriti sudah membuat keputusan..dan yang membuat undian tu juga lah sekarang ni yang meramaikan sesi tts MB ni..banyak faktor yang mendorong kepada penolakan Pinang Besar sebagai port tts ni..masalah terlebih caj ni, kalau tak silap bukan kali pertama tetapi sudah beberapa kali berlaku..kalau kat tempat lain selalu nya wang kutipan berlebihan..masalah bising mat rempit, masa buka terhad, makanan yang kurang sedap juga antara penyebabnya..
Kalau nak ride lepas tts tu pun takde masalah bro..sound aje..ade lah yang nak mengikut..tapi biasanya kalau malam minggu lah... :D :D :D

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #646 on: October 03, 2012, 06:43:26 PM »
undian pun dah ditutup..so kita ikut la sore majoriti,,aku ikut aje,,mane2 pun boleh,.Tts ni no2,yang penting kita enjoy no1 ride.
Mr. Agusta

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #647 on: October 03, 2012, 08:41:06 PM »
agree juga ngan statment capt...cuma,biar saya jelaskan,selama 3thn sebelum ni,jarang berlaku shortage pasal wang ni...tu sbb dulu kita siap ada buat simpanan duit yg lebih...bendahari masa tu fansuri...yup mmg tak nafikan ada la sikit2..tp tu pun disbbkan ada yg minum dan mkn,tp letak duit singgit dua aje...pasal bising,erk,hang tuah mall tu lg bising bro...tempat saya merempit zaman muda2 dulu...hehe...dan parking...erm...bab mkn,yup,tekak masing2...cuma mcm mamak ni atleast ada gak mknan mampu milik(roti canai)..hehe..sbb tak semua org dtg tts nak mkln..just nak lepak jumpa kwn2 aje...but,apa2 pun terpulang...saya cuma nak beri penjelasan ttg isu yg dibangkitkan tempoh hari...so sape yg da buat undian tu..teruskan dgn keputusan yg dibuat...

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #648 on: October 03, 2012, 11:19:05 PM »
Betul gak apa yang Izad cakap kan tu..ada pro dan contra nya..apa2 pun, alasan2 tu bukan dari saya, tetapi dari feedback rakan2 riders yang lain..dan rasenya kat Hang Tuah cafe tu ade pencuci mate..tu yang ramai tertarik kat sane..macam juga kat McD tu..ramai yang mengundi mungkin atas alasan itu juga..kat Pinang Besau, tenguk mamak ajelah... ;D ;D ;D

deanize3097

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 296
  • Need 4 Speed
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #649 on: October 03, 2012, 11:26:08 PM »
janji dapat jumpa semua bikers2...mcm sy kelak, klu dah pindah ke Lumut dah x dpt cam ni... :'(

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #650 on: October 04, 2012, 04:45:17 AM »
Hehe...tp kat mamak kadang2 ada gak awek marlboro duduk kat kaunter...hehe..apa2 pun persahabatan takkan putus...yup,mmg skrg saya jarang dpt join sgt xtvt...maklum la,baru kawin,byk yg nak kena diutamakan dulu..tp tak pernah miss utk pantau or ambik tahu pasal perkembangan MB...

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #651 on: October 04, 2012, 08:40:42 AM »
minggu ni tts makan minum peree ye..karok pun peree ye
Mr. Agusta

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #652 on: October 04, 2012, 08:53:32 AM »
minggu ni tts makan minum peree ye..karok pun peree ye
Kat mane bro?..takkan gi dengan Ai Mlk aje..yang lain tak nak ajak ke? :D

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #653 on: October 04, 2012, 09:20:03 AM »
kami x pandai berkarok,,dgr boleh la.
Mr. Agusta

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #654 on: October 04, 2012, 11:34:14 AM »
Along sponser makan dan karok ini mggu.. .   ;D
- ride 4 fun -

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #655 on: October 04, 2012, 11:55:25 AM »
Along sponser makan dan karok ini mggu.. .   ;D
Ohhh..noted..

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #656 on: October 04, 2012, 02:10:09 PM »
'' kikilala '' macam terbaek je,,macam la. :-X
Mr. Agusta

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #657 on: October 04, 2012, 03:04:36 PM »
terbaik bang.. .  :D  DENYUT.. DENYUT.. . !!!!!    ;D
- ride 4 fun -

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #658 on: October 05, 2012, 07:52:34 AM »
DEGUP jantungmu....DENYUT nadimu..... ;)
Mr. Agusta

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: jom sembang... sekarang..
« Reply #659 on: October 06, 2012, 01:47:33 AM »
motoGP 2012 ni sape yg pegi lg.. yg da confirm p dr MB ni 4 org... hehehe..

x sabar ni lg brapa minggu je lg.... 19-21/10/2012
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit