Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Web Mlkbikers  (Read 2532 times)

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Web Mlkbikers
« on: March 31, 2011, 06:17:52 AM »
Salam.

Maaf kepada semua terutama kepada Tuan Adm.
Pada pendapat saya ada sedikit shja lagi ruangan yang tertinggal.
1. Ruangan 'Pengumumam'
2. Ruangan 'Lain-lain barangan untuk dijual'

Kalau betul pendapat saya, harap saudara Rafi tak payah tergesa-gesa untuk mengejas, gunakan pada masa yang terluang sahaja. Harap faham maksud saya.

Hadoii.. takutnya aku kalau2 terkasar bahasa. perghhhh

« Last Edit: April 01, 2011, 04:25:22 AM by Lemax »

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Web Kita
« Reply #1 on: March 31, 2011, 08:36:05 AM »
boleh insyaallah akan diletakkan .... jangan risau tak marah nanti kena jual hehe ;D sharing is caring  ;)

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Web Kita
« Reply #2 on: March 31, 2011, 10:13:01 AM »
kasar bahasa x apa..jgn kasar perbuatan.... cth.. bagus punya minta kumpul duit.... tetiba terus hilang... hilang mcm tu.. duit tah kemana... nie aku hanginnnn nie... bkn setakat kencing..siap berak cair pd kawan2  >:(

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Web Kita
« Reply #3 on: March 31, 2011, 11:31:17 AM »
kasar bahasa x apa..jgn kasar perbuatan.... cth.. bagus punya minta kumpul duit.... tetiba terus hilang... hilang mcm tu.. duit tah kemana... nie aku hanginnnn nie... bkn setakat kencing..siap berak cair pd kawan2  >:(

betul tu ... biar kasar bahasa . asalkan diterima dengan hati yang tenang . bab duit tu yg dah terkumpul dan terhilang tu ... sendiri mau ingat la ..  :-X

glovesidi

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 187
    • View Profile
Re: Web Kita
« Reply #4 on: March 31, 2011, 10:54:38 PM »
kasar bahasa x apa..jgn kasar perbuatan.... cth.. bagus punya minta kumpul duit.... tetiba terus hilang... hilang mcm tu.. duit tah kemana... nie aku hanginnnn nie... bkn setakat kencing..siap berak cair pd kawan2  >:(



berak cair katanya..hahaa :o

SeaNinja

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 23
  • JOY with bikes
    • View Profile
Re: Web Mlkbikers
« Reply #5 on: April 01, 2011, 10:36:09 PM »
sama2lah kita gerakkan kembali web nie.... :D
safety first!

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Web Kita
« Reply #6 on: April 05, 2011, 05:27:55 AM »
kasar bahasa x apa..jgn kasar perbuatan.... cth.. bagus punya minta kumpul duit.... tetiba terus hilang... hilang mcm tu.. duit tah kemana... nie aku hanginnnn nie... bkn setakat kencing..siap berak cair pd kawan2  >:(

mcm pernah jumpa aje org yg jenis mcm ni... ;)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Web Mlkbikers
« Reply #7 on: May 19, 2011, 12:17:47 AM »
knpa kt korng pnye ade lesen B1 lesen B lesen L.. pastu ade bintang beza2 jumlah nk warna?? tu smua ada menunjukkan beza ke bro??
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Web Mlkbikers
« Reply #8 on: May 19, 2011, 02:57:16 AM »
knpa kt korng pnye ade lesen B1 lesen B lesen L.. pastu ade bintang beza2 jumlah nk warna?? tu smua ada menunjukkan beza ke bro??

lagi banyak buat posting, lagi banyak la dapat bintang, makin banyak dapat bintang, makin beso la lesen..  ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Web Mlkbikers
« Reply #9 on: May 19, 2011, 08:57:52 AM »
knpa kt korng pnye ade lesen B1 lesen B lesen L.. pastu ade bintang beza2 jumlah nk warna?? tu smua ada menunjukkan beza ke bro??

lagi banyak buat posting, lagi banyak la dapat bintang, makin banyak dapat bintang, makin beso la lesen..  ;D

ouh... mcm tu rupa nye.. hehehe.. ok2 fhm2...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Web Mlkbikers
« Reply #10 on: May 19, 2011, 10:35:29 AM »
wah itu macamka, hari2 nak posting, tapi nak posting apa gak,hhhee.
saya slow aje dan berhemah

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Web Mlkbikers
« Reply #11 on: May 20, 2011, 04:04:18 AM »
wah itu macamka, hari2 nak posting, tapi nak posting apa gak,hhhee.


belasah aje lahh.. merapu sikit-sikit pun takpe (meriah sikit).. pastu jangan lupa balik ke pangkal jalan.. hehe

glovesidi

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 187
    • View Profile
Re: Web Mlkbikers
« Reply #12 on: May 20, 2011, 03:16:33 PM »
+ 1 yang penting hormat menghormati.. ;D


hi abang lemax...piunggggggg :P

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
Re: Web Mlkbikers
« Reply #13 on: May 20, 2011, 05:29:27 PM »
leh merapu ke abg lemax .

i tak tau merapu sgt ... tapi kalau cadangn dan pandangan tu ada larr...  ;)

nakaman

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: Web Mlkbikers
« Reply #14 on: May 21, 2011, 08:33:30 PM »
leh merapu ke abg lemax .

i tak tau merapu sgt ... tapi kalau cadangn dan pandangan tu ada larr...  ;)

pantun Bro Acid...pantun... ;D

 

Jumlah User Yang Telah Visit