Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: ass'kum to all bikers  (Read 2355 times)

rizalk9

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
ass'kum to all bikers
« on: June 06, 2011, 08:21:42 PM »
saya rizal, ini adalah kali pertama kali saya masuk ke dlm mb ini. itupun setelah di ajar oleh eeorang hamba Allah.. Saya menggunakan motor jenis Suzuki K9 1000cc takde kurang punya... siapa punya layan corner marilah ..ada berani? tapi kalau sudah layan korner lepastu tu overshoot tergadak dalam semak jangan lupa cari sama saya..kita kasi claim!  ;D ;D
 Biodata saya:

Nama: Shamsul Rizal bin Hj Mohd Salleh (Rizal)
Alamat: No 18, Jalan J4, Taman Jaya, Padang Temu, 75050 (Dekat dgn kedal acai)
Motor: Suzuki GSXR K9 1000cc.
Umur: Nak masuk 40.
Pekerjaan: Lost Adjuster (sape2 yg accident, nak claim insurance atau nak pendapat & pertanyaan boleh le call saya).
No hp: 017 - 6698825.
Status: Dah berkahwin (anak 4)
« Last Edit: June 06, 2011, 09:12:59 PM by rizalk9 »

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 1640
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #1 on: June 06, 2011, 08:49:20 PM »
hahahahahahahahahaha....... salam perkenalan, gaya ayat pun sy dah tau mesti pakai juru taip nie...... (mcm aku jgk dulu)

rizalk9

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #2 on: June 06, 2011, 08:55:02 PM »
 Maklumle kita ni budak baru belajar main computer, aku taip sikit aje yg lebih tu si rafi yg tambah :D

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #3 on: June 06, 2011, 09:18:34 PM »
Alamak wa ingat siapa, bro otai rupanya, hehehehe
saya slow aje dan berhemah

rizalk9

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #4 on: June 06, 2011, 09:42:59 PM »
Alamak bro, kalau dah kenal diam2, malu gua bro............ ;D

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #5 on: June 06, 2011, 10:15:52 PM »
akhirnya ko pandai jugak ye bro Rizal.. alhamdulillah selagi ko layari web berfaedah maka dapat ler aku pahala hehe ;D

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #6 on: June 06, 2011, 10:24:37 PM »
oh ya bro jangan ketagih melayari MB sudah lah!... kan bro Yusri?... hehehe  ;D ;D ;D ;D ;D

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 1640
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #7 on: June 06, 2011, 11:19:23 PM »
oh ya bro jangan ketagih melayari MB sudah lah!... kan bro Yusri?... hehehe  ;D ;D ;D ;D ;D
hahahahahahaha..... nanti abis modal, jd pembaca ajer ler.....

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #8 on: June 07, 2011, 12:56:29 AM »
welkom bro

bedoqstar

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 32
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #9 on: June 07, 2011, 07:51:40 AM »
adjuster diperlukan...hahaha thumb up

lean on Pisa - Europe Tour

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2534
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #10 on: June 07, 2011, 06:06:49 PM »
selamat dtg sahabat.... hati2 main koner... hehehe  :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 707
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #11 on: June 07, 2011, 11:43:07 PM »
aik, cam penah kenal je bro ni... bro ni yg slalu ckp laju tu kan...
camne pun slamat dtg... heee,,,

                              Pascal = Sesumpah

AZAM

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 42
  • azam
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #12 on: June 08, 2011, 02:33:14 AM »
Haiiiiiiiiiiiiii macam biasa ku dengar saja nama niiiii n motornya sekali Hiiiiiiiiiiiiiiiiiii Hiiiiiiiiiiiiiiii walau macam mana pun selamat dtg bosss ke MB tunggu aku balik tolong ajar macam mana nak layan koner tuuuuuuuuuuuuuu maklum leee masih rasa gayat nak masuk selekoh sama le dgn yus tolong ajar teman ok

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #13 on: June 08, 2011, 04:22:52 AM »
Selamat datang bos

ali

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
Re: ass'kum to all bikers
« Reply #14 on: June 08, 2011, 08:27:13 AM »
welcom...welcom...
mamat yg pantang d sergah dri blkang....
nak henjut sja...hehehe

 

Jumlah User Yang Telah Visit