Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: 2 Ride The World in 10years!  (Read 1011 times)

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
2 Ride The World in 10years!
« on: June 14, 2011, 12:29:04 PM »


2 Ride The World
Simon & Lisa Thomas (Adventure)

* bermula tahun 2003 - 2011
* Malaysia negara yang ke 73
* Keseluruhan 122 negara yang perlu d habiskan (+3 tahun lagi)
* sekarang perjalanan sejauh 352,000km

http://www.2ridetheworld.com/

Kalau both of them singgah di Melaka bolehlah kite TTs bersama mereka...  ;D

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 1640
    • View Profile
Re: 2 Ride The World in 10years!
« Reply #1 on: June 14, 2011, 10:57:39 PM »
ada sponcer baek, aku pun nak melepak mcm dorg gak.....
tak pun keje macam asoi.... naik mtr ajer hari2..... kan asoi kankankan.....

bedoqstar

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 32
    • View Profile
Re: 2 Ride The World in 10years!
« Reply #2 on: June 15, 2011, 08:52:41 PM »
salam, mmg menarik dgr crita dr lisa dan simon dan mereka berdua akan turut serta ride bersama saya bulan depan ke borneo...

lean on Pisa - Europe Tour

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 707
    • View Profile
Re: 2 Ride The World in 10years!
« Reply #3 on: June 16, 2011, 05:48:05 PM »
Best gile, klau aku dpt pusing satu mlaysia pun dah bsyukur, ape tah lg dunie...

                              Pascal = Sesumpah

 

Jumlah User Yang Telah Visit