Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Jalan-Jalan Cari Makan  (Read 14934 times)

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #45 on: April 02, 2012, 06:30:21 PM »
coconut shake klebang kalu lepak dgn bro kastam dpt minum preee..huhu
Mr. Agusta

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #46 on: April 03, 2012, 10:05:02 AM »
bungkus kan satu bang.. Hahahhahaa... . Caaabbbbuutt.. . !!!
- ride 4 fun -

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #47 on: April 09, 2012, 02:37:19 PM »
Last weekend makan kat Asam Pedas Ani di MITC...OK juga lah, rasanya lagi baeek dari Pasar Borong Batu Berendam punye..set ikan kembong dan pari rasanya kurang dari RM7.00 per set.
Tapi makan Jenahak, RM50 sekilo...seekor di potong dua dengan harga RM60 siap masak...

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #48 on: April 12, 2012, 10:40:46 AM »
wow,menarik .....boleh try ni,telor ikan ada?
Mr. Agusta

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #49 on: April 12, 2012, 11:09:45 AM »
kalau dtg MITC jgn lupe calling2 yee..   :D
- ride 4 fun -

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #50 on: April 12, 2012, 11:26:20 AM »
wow,menarik .....boleh try ni,telor ikan ada?
rasanya telor ikan xde hari tu..ikan pulak limited choice..nak cari ikan merah pun dah xde stock...

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #51 on: April 15, 2012, 11:53:55 AM »
Dah dua hari berturut2 sarapan roti canai dan Ikan Jenahak asam pedas Bukit Beruang...pagi ni gi makan, tenguk Yasmin Hamid (bekas ratu cantik Malaysia) pun ada sekali...
roti kosong rm0.70 tapi kuah beserta jenahak sepotong rm13.00...kepala ikan bermula dari rm15.00 hingga rm35.00 mengikut saiz..
roti dia garing..best...

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #52 on: April 15, 2012, 11:56:45 AM »
Ohh..lupa..malam tadi makan lempeng di muara Sg Melaka pun best juga...

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #53 on: April 15, 2012, 01:26:45 PM »
minggu ni makan pagi,tghari,petang dan malam bersama keluarga...minggu depan baru makan pagi,tghari,petang dan malam bersama rakan......seminggu je lagi.
Mr. Agusta

montyashley

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 10
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #54 on: April 26, 2012, 01:24:52 PM »
burger kaw kaw dah cuba???

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #55 on: April 26, 2012, 03:10:11 PM »
burger kaw kaw dah cuba???
Kat mana tu? Kalau ada tempat yang baeeekkk punya, post lah dalam forum ni... :-*

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Jalan-Jalan Cari Makan
« Reply #56 on: April 26, 2012, 04:15:40 PM »
burgerdel kot
Mr. Agusta

 

Jumlah User Yang Telah Visit