Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Motor dicuri-Honda CB400 Version 2-plet WKX 9700 di Muar 27 Mac 4 pagi  (Read 2835 times)

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Salam semua.
Kejadian berlaku di Muar,dianggarkan antara jam 11-4 pagi 27/03/2011.Pencuri melarikan sebuah kereta Honda Accord hitam BHR 7200 bersama dengan 3 buah notebook dan sedikit barang kemas serta sebuah motor Honda CB400 Spec 2 Silver colour with blue stripe.
Di motor ada:-
1- stiker "andalas biker", "pro grip" (di windshield) dan hs seng motor services.
2- ekzos 25 cycle.
top box telah ditanggalkan,so they left the fingerprint.Rasanya rack Givi HR4 atill attached.
3-voltmeter
anyone who might come across these, please provide me the info.Untk semuanya,hanya Allah yang membalas jasa baik kalian.
Han a.k.a pirateofyoursoul @ 014 237 4025
(dari malaysianbikers.com)

update:gambar motor
« Last Edit: March 31, 2011, 07:36:57 PM by rafi »

ston_kol

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 150
    • View Profile
Noted.

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
biar bikers muar yg siasat dulu kecurian motosikal kalo ada info kita org mlk bole tlg usaha mana yg boleh.harap harap jumpa moto tu apa kaler kalau bole hantar gambar di ruangan ini. WANTED reward $

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
semoga dpt semula harta benda......bro pirate

razak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
saya peratikan di PD
Mount up guys

rashidzx11

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 182
    • View Profile
harap dapat kembali moto ni ...
bro pirate ni balik muor tiap2 minggu antar air ...

fuadkawaer6

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 124
    • View Profile
macam moto singapore...moto ini skg berada di Thailand memandangkan gambar latar belakang tulisan thailand. mamat endon mana dah bawa moto tu. itu cuma ramalan aku aje.

blackfire

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
moto ni original motor malaysia bro. em.harap bro pirate dpt balik motor dia..

Faz

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 47
    • View Profile
wuih...brape org pencuri ni sampai kete accord pon dy leh curi....ni mesti kes pecah rumah ni...tak pe, aku tolong usha2-usha kat pahang ni...

 

Jumlah User Yang Telah Visit