Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: senyap je grup jaguh ni....  (Read 6175 times)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
senyap je grup jaguh ni....
« on: June 28, 2011, 03:10:42 PM »
mai lh meriahkn grup ni.....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #1 on: June 29, 2011, 08:37:24 AM »
dia org belum jumpa site nie  ;D ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #2 on: June 30, 2011, 10:04:18 PM »
hehehe.... xpe2.. meh kecoh2 kt sini.. aq pn kt rumah ni ade sbijik moto jaguh(org tua pnye).. huhuhu  ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

masao343

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #3 on: July 30, 2011, 07:43:50 PM »
allo allo ku baru amik jaguh sebijik... ;)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #4 on: July 30, 2011, 09:55:50 PM »
waahaha.. bila angkt??
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

masao343

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #5 on: July 31, 2011, 09:55:02 PM »
dah 3 minggu, boss....
hari tu pergi kedai Ah Chai tukar starter brush. harap2 tak banyak lagi kena restore balik la, bike lama ni.
moto tahun 2002.
ramai lagi ke yg masih main jaguh kat sini?

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #6 on: August 01, 2011, 04:30:55 AM »
ade je.. org tua aq pn pkai jaguh..
tahun 1999 x silap...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

masao343

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #7 on: August 05, 2011, 03:28:14 PM »
Hilmi pakai moto ape sekarang?

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #8 on: August 05, 2011, 04:45:13 PM »
aq pakai moto honda wave 125s je bro.. hehehe  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

harleyd

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #9 on: September 12, 2011, 11:54:26 AM »
dah 3 minggu, boss....
hari tu pergi kedai Ah Chai tukar starter brush. harap2 tak banyak lagi kena restore balik la, bike lama ni.
moto tahun 2002.
ramai lagi ke yg masih main jaguh kat sini?

brape kos tukar starter brush? rectifier mahai x ?

masao343

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #10 on: November 01, 2011, 05:22:45 PM »
tu total harga rm160... ok la, sekarang start senang :D

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #11 on: December 20, 2011, 01:21:02 PM »
Masa ride dgn sisa pepejal ari tu ada mber kita bwk jaguh....segak bergaya sehhhhh..
Mr. Agusta

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #12 on: December 20, 2011, 07:46:47 PM »
Masa ride dgn sisa pepejal ari tu ada mber kita bwk jaguh....segak bergaya sehhhhh..

hehehehe..... test2 moto org tua... dulu lama di selimut.. lps dpt ubat kt kedai ah chai kembali sihat...  :) ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #13 on: December 20, 2011, 10:52:21 PM »
bagussss...manfaatkan apa yg ada.. ;D
Mr. Agusta

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #14 on: December 24, 2011, 02:04:18 AM »
 ;) ;) :D :D ;D ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit