Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

: senyap je grup jaguh ni....  ( 4960 )

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • : 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
Re: senyap je grup jaguh ni....
« #15 : June 12, 2012, 10:20:30 AM »
ada sape nak tolak caberator jaguh tak..?
<a

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • : 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
Re: senyap je grup jaguh ni....
« #16 : July 01, 2012, 12:01:50 AM »
hilmi..klu group jaguh tukar nama group modenas ok tak? huhuhu cadangan saje
<a

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: senyap je grup jaguh ni....
« #17 : July 01, 2012, 12:25:43 AM »
huhu.. tnggu administrator  punye keputusan.. ko p lh PM kt administrator. memandangkn group GT128 makin byk join.. terbaikk :)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • : 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
Re: senyap je grup jaguh ni....
« #18 : July 09, 2012, 03:11:01 PM »
tak tau nak pm admin la hahaha
<a

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2996
Re: senyap je grup jaguh ni....
« #19 : July 09, 2012, 04:28:30 PM »
tak tau nak pm admin la hahaha
Kau pergi kat mana2 post Admin..klik kat icon Personal Message tu yang bawah Profile Photo...taip lah ape yang kau nak PM dia...

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • : 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
Re: senyap je grup jaguh ni....
« #20 : July 14, 2012, 01:33:44 AM »
wokeh tq cptn..
<a

Taufik Zin

  • Lesen L
  • *
  • : 6
  • HiduP UMpamA TayaR SoTong. Ia NiPiS Dan bErPuTar
Re: senyap je grup jaguh ni....
« #21 : September 12, 2012, 10:53:08 AM »
salam bro...
nak tannay saya cari jaguh satu la..
range rega lam 1800-2000 laaa...
BapaK Aku Pesan Beli MoTo BoLeh . TaPi MereMpIT JanGan

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: senyap je grup jaguh ni....
« #22 : September 20, 2012, 01:24:59 AM »
salam bro...
nak tannay saya cari jaguh satu la..
range rega lam 1800-2000 laaa...

klau kt sini x silap sy sorang je guna jaguh bang.. hahaa...
p lah cari2 kt mudah.my.. x pn kt grup2 jaguh....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit