Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: senyap je grup jaguh ni....  (Read 5245 times)

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #15 on: June 12, 2012, 10:20:30 AM »
ada sape nak tolak caberator jaguh tak..?
<a

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #16 on: July 01, 2012, 12:01:50 AM »
hilmi..klu group jaguh tukar nama group modenas ok tak? huhuhu cadangan saje
<a

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2534
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #17 on: July 01, 2012, 12:25:43 AM »
huhu.. tnggu administrator  punye keputusan.. ko p lh PM kt administrator. memandangkn group GT128 makin byk join.. terbaikk :)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #18 on: July 09, 2012, 03:11:01 PM »
tak tau nak pm admin la hahaha
<a

CaptRahman

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2996
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #19 on: July 09, 2012, 04:28:30 PM »
tak tau nak pm admin la hahaha
Kau pergi kat mana2 post Admin..klik kat icon Personal Message tu yang bawah Profile Photo...taip lah ape yang kau nak PM dia...

WANSHAHGT128

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 80
  • suka tunggang moto, tp bkn mat rempit
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #20 on: July 14, 2012, 01:33:44 AM »
wokeh tq cptn..
<a

Taufik Zin

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 6
  • HiduP UMpamA TayaR SoTong. Ia NiPiS Dan bErPuTar
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #21 on: September 12, 2012, 10:53:08 AM »
salam bro...
nak tannay saya cari jaguh satu la..
range rega lam 1800-2000 laaa...
BapaK Aku Pesan Beli MoTo BoLeh . TaPi MereMpIT JanGan

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2534
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: senyap je grup jaguh ni....
« Reply #22 on: September 20, 2012, 01:24:59 AM »
salam bro...
nak tannay saya cari jaguh satu la..
range rega lam 1800-2000 laaa...

klau kt sini x silap sy sorang je guna jaguh bang.. hahaa...
p lah cari2 kt mudah.my.. x pn kt grup2 jaguh....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

 

Jumlah User Yang Telah Visit