Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Gambau Lama, nak buang !!!!...... sayang (RV Strait Meridien Bkt Baru)  (Read 1685 times)

OscarMike

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
Ada sebahagian nama aktiviti ride ni aku dah lupa..... Tapi masuk sini kot-kot leh jadi kenangan manis & pahit dulu-dulu. Akan menyusul satu persatu,
Tuan Mod..... kalau tak relevan, leh delete je.... NO hard feeling.

Tah apa nama ride ni, aku just flag off je hari tu, RV kat depan Hotel Strait Meridian, Bkt Baru
Kalau tak silap ada penyampaian @ sumbangan kpd anak yatim Masjid Tengkera..... klu salah, otai tolong betulkan ya.....



































Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
....Tuan Mod..... kalau tak relevan, leh delete je.... NO hard feeling.

You are most welcome to post your Mlksportbikers activities here..nice photos and thanks for sharing with fellow bikers... congrats!

izad mlk

  • Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
yup...ni ride masa kita bg sumbangan anak2 yatim kat tengera thn 2009

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
bila mau buat lagi??? hhehehe  ;)

izad mlk

  • Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
niat mmg ada...tp tanpa sokongan or bantuan dr rakan2,
agak susah nak anjurkan program mcmni bro... :)

glovesidi

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 187
    • View Profile

 

Jumlah User Yang Telah Visit