Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Gambau Lama, ke-9 (Ride Bagan Lalang Selangor)  (Read 2222 times)

OscarMike

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 33
    • View Profile
Gambau Lama, ke-9 (Ride Bagan Lalang Selangor)
« on: July 13, 2011, 10:24:53 PM »
Waktu balik ada sebijik motor leh melepeh sendiri (kat Rantau PD)
Pergi makan kat tepi pantai, bertemu group mana... lupa lak aku.
Pastu balik






























eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Gambau Lama, ke-9 (Ride Bagan Lalang Selangor)
« Reply #1 on: July 14, 2011, 09:33:10 AM »
group mana lagi.. MT punya grop la OM..... Lemax sowi la.. aku ingat moto kau tu nak tidor.... tu yg aku ckp" memamg mcm tu " hehhehe sekali gedebab plak wakakakka :D

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Gambau Lama, ke-9 (Ride Bagan Lalang Selangor)
« Reply #2 on: July 14, 2011, 11:27:17 PM »
group mana lagi.. MT punya grop la OM..... Lemax sowi la.. aku ingat moto kau tu nak tidor.... tu yg aku ckp" memamg mcm tu " hehhehe sekali gedebab plak wakakakka :D


haha.. ko memang arr eddie.. aku dah kata moto tu cam nak tumbang, seboleh-boleh ko kata tidak.. last2 gedebab jugakk.. yang galad, 3 langkah je lagi tuhh... adoii... senget signal aku..

Ride ni yg ada 2 orang mamat kelajuan cahaya tu terlepas kat depan.. orang berenti pit stop.. dia 2 eko menonong je kat depan main jet ski.. heheh

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Gambau Lama, ke-9 (Ride Bagan Lalang Selangor)
« Reply #3 on: July 19, 2011, 11:24:30 PM »
group mana lagi.. MT punya grop la OM..... Lemax sowi la.. aku ingat moto kau tu nak tidor.... tu yg aku ckp" memamg mcm tu " hehhehe sekali gedebab plak wakakakka :D

maner ader sb dah terlaju arg ujn ujn tu faham jer lah ha ha ha

haha.. ko memang arr eddie.. aku dah kata moto tu cam nak tumbang, seboleh-boleh ko kata tidak.. last2 gedebab jugakk.. yang galad, 3 langkah je lagi tuhh... adoii... senget signal aku..

Ride ni yg ada 2 orang mamat kelajuan cahaya tu terlepas kat depan.. orang berenti pit stop.. dia 2 eko menonong je kat depan main jet ski.. heheh

eddie

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 512
    • View Profile
Re: Gambau Lama, ke-9 (Ride Bagan Lalang Selangor)
« Reply #4 on: July 21, 2011, 02:56:46 PM »
yg dikejar tak dpt... yg mengejar plak kelajuan cahaya..... "apa  pun x boleh" wakakakakak

glovesidi

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 187
    • View Profile
Re: Gambau Lama, ke-9 (Ride Bagan Lalang Selangor)
« Reply #5 on: July 23, 2011, 04:20:31 PM »

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Gambau Lama, ke-9 (Ride Bagan Lalang Selangor)
« Reply #6 on: July 25, 2011, 01:34:09 AM »
yg dikejar tak dpt... yg mengejar plak kelajuan cahaya..... "apa  pun x boleh" wakakakakak

apa plak tak dapat... dapat la bro... tapi masa 'yang dikejar' tu berenti kat Petronas Masjid Tanah le... wkakaka

wancb4

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
    • :\Users\Guest\Desktop\imagesCA2LGQUP
Re: Gambau Lama, ke-9 (Ride Bagan Lalang Selangor)
« Reply #7 on: August 06, 2011, 08:11:05 PM »
ingat lagi masa nak gerak tu,arwah taz ambik gambar sorang-sorang kat corner tu sebelum flag off ke bagan lalang,teringat lagi kenangan bila lagi nak kumpul otai-otai lama ni :D

mirak

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: Gambau Lama, ke-9 (Ride Bagan Lalang Selangor)
« Reply #8 on: September 09, 2011, 03:02:34 AM »
ingat lagi masa nak gerak tu,arwah taz ambik gambar sorang-sorang kat corner tu sebelum flag off ke bagan lalang,teringat lagi kenangan bila lagi nak kumpul otai-otai lama ni :D
esk kot ha ha ha ini kena plan bekfast cam dulu2 acam ader cadangan..??????

 

Jumlah User Yang Telah Visit