Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Jelajah 1 malaysia  (Read 6029 times)

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #45 on: September 13, 2011, 01:14:15 AM »
hoho,,mane video nye bro,,nak gak aku tengok...x pernah tgk sendiri bwk motor....huhu,,aku x dan nak toleh td,tgh kusyuk pokus ke dpn...hehe
Mr. Agusta

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #46 on: September 13, 2011, 01:19:38 AM »
hoho,,mane video nye bro,,nak gak aku tengok...x pernah tgk sendiri bwk motor....huhu,,aku x dan nak toleh td,tgh kusyuk pokus ke dpn...hehe

brhati2 mrempit di highway... hahahaha  ;D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #47 on: September 13, 2011, 01:25:39 AM »
yes btol2,nasihat yg baik tu...aku klu nmpk td bro rafi,ats hiway gak aku suh dia review,,nsib baik x nmpk,aku ingat peminat bike,gupenye btol2 biker.......
Mr. Agusta

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #48 on: September 13, 2011, 01:30:14 AM »
nasib baik x nmpk??? laju betul rafi bwk ni.... brape laju korang main kejar2 atas highway tu... hehehe
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #49 on: September 13, 2011, 01:39:45 AM »
dia drive keta,aku potong keta, dia siap bukak cermin angkat tgn,lps tu dpn skit aku dah maintain dia cocok angin lak,aku tukar gear 5 aku bg la dia angin puas2,,,tu yg x nampak...hoho
Mr. Agusta

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #50 on: September 13, 2011, 01:44:37 AM »
ouh..patut lhh... ko naik moto mmg lh laju..  huhu...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 707
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #51 on: September 13, 2011, 04:06:29 AM »
oooo pakai gear 5 eh...

                              Pascal = Sesumpah

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #52 on: September 13, 2011, 11:44:55 AM »
moto aku gear ada 4 je,tah mcm mane boleh ade sampai 5 aku pun x tau derr
Mr. Agusta

 

Jumlah User Yang Telah Visit