Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Jelajah 1 malaysia  (Read 7611 times)

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Jelajah 1 malaysia
« on: July 31, 2011, 12:10:25 PM »
Salam....dpt jemputan dr Otai melaka mlm tts yg lepas.
Pihak SAM akan menganjurkan satu Ride Jelajah Malaysia seperti berikut:-

RV:-Hotel Golden Horses Sg Besi
Tarikh:-15-23hb September
Byran:-RM500(Rm400 akan di pulangkanbalik selepas selesai ride dan para peserta tidak ada
                        melanggar sebarang peraturan yg telah ditetapkan oleh penganjur)
Syarat tambahan:- 500cc ke atas....and no pillion...

so tu la serba sedikit info yg aku dpt.anyway,kuato utk setiap negeri hanya utk 10org aje.yg da
inform kat aku setakat ni ada dlm 4org...so sesiapa yg berminat sila info aku secepat mungkin ok.
borang akan di edar maybe mlm tts minggu ni.sebarang info terkini akan aku update dr masa ke semasa....

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #1 on: August 02, 2011, 02:58:41 PM »
memang best dapat join tapi sayang tak boleh pasal masa tu kena kerja event convocation  :'(

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #2 on: August 03, 2011, 04:18:19 PM »
tu la pasal..bkn selalu dpt join event2 yg mcmni...
takpa,maybe next time leh join lg... ;)

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #3 on: August 08, 2011, 11:03:47 AM »
best tu kalau boleh join

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #4 on: August 08, 2011, 12:11:14 PM »
soapalg bro..join la....sbb minggu ni da nak tutup penyertaan ni..
so ni anjuran SAM...so free gift dia tak yah tanya la...tinggal join bawa
seluar aje..yg lain2 semua disupport..

ali

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #5 on: August 14, 2011, 12:33:32 PM »
cnfrm best ni n mcm nak joint la....

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #6 on: August 14, 2011, 08:20:22 PM »
hehe...bro da ada kat darat ke masa tu?

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #7 on: August 14, 2011, 09:31:57 PM »
dengau kabau bro Ali balik 5 hari sebelum Ride Jelaka 1 Malaysia  ;D ;D ;D

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #8 on: August 14, 2011, 09:44:46 PM »
hehe..masa tu penyertaan da tutup da..
takpa la..kita jd tuan rumah sambut diaorg masa
ridde tu sampai mlk... ;)

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #9 on: August 16, 2011, 02:23:10 PM »
sambut... jangan tak sambut.....

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #10 on: August 16, 2011, 03:55:59 PM »
ok..kita sambut ngan budu dan belacan hahaha..tapi seriously siapa free hari tu sila join sambutan ride jelajah 1 malaysia peringkat negeri... walaupun kita tak ikut ride 1malaysia keseluruhan..dapatlah kalau kita join sekali semasa sambutan di negeri kita...  ;)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #11 on: August 16, 2011, 04:01:31 PM »
ok..kita sambut ngan budu dan belacan hahaha..tapi seriously siapa free hari tu sila join sambutan ride jelajah 1 malaysia peringkat negeri... walaupun kita tak ikut ride 1malaysia keseluruhan..dapatlah kalau kita join sekali semasa sambutan di negeri kita...  ;)

budu??? bkn cencalok ke?? haha
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

zukemarFXR

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 104
  • Lock N' LoadZ
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #12 on: August 16, 2011, 04:05:36 PM »
ok..kita sambut ngan budu dan belacan hahaha..tapi seriously siapa free hari tu sila join sambutan ride jelajah 1 malaysia peringkat negeri... walaupun kita tak ikut ride 1malaysia keseluruhan..dapatlah kalau kita join sekali semasa sambutan di negeri kita...  ;)

betul!! betul!! betul!!   ;D

Anda Mampu Menunggangnya

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #13 on: August 16, 2011, 04:39:39 PM »
so marilah bersama2 meraikan nya... 8)

ali

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 100
    • View Profile
Re: Jelajah 1 malaysia
« Reply #14 on: August 18, 2011, 09:21:42 PM »
 :'( :'( :'(..nmpk gaya nya tak jdi la ikut rombongan tu...kta smbut d mlka ja la...

 

Jumlah User Yang Telah Visit