Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

: TTS Rasmi Melaka Bikers - Setiap Jumaat 9.30malam Hang Tuah Cafe Jln Hang Tuah  ( 16933 )

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2854
Salam 1MB'ian!

Diatas permintaan ramai, TTS rasmi Melaka Bikers telah dipindahkan dari Pinang Besar ke Hang Tuah Cafe di Jalan Hang Tuah Mall disebabkan beberapa perkara dan isu yang timbul. Berikut info TTS:

Tempat: Restoran Hang Tuah Cafe (Kat corner tepi Ocean lama) Jalan Hang Tuah Mall
Masa: Jam 9.30malam onwards setiap hari Jumaat Malam Sabtu (Bulan Puasa 10.30malam onwards)
Sesat? Call: Rafi-0126774777 / Capt Rahman-0126181962


Video: Apa itu Melaka Bikers TTS?

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=yLzPoLMzcI4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=yLzPoLMzcI4</a>

Diminta tuan/puan dapat memberi kerjasama dengan menghadirkan diri ke TTs supaya kita sama sama dapat menjalinkan silaturrahim diantara bikers dan dapat berkongsi pengalaman serta menganjurkan sebarang rides dan sebagainya. Harap maklum
« : October 30, 2012, 02:13:27 PM Administrator »

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • : 995
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #1 : August 04, 2011, 08:29:03 PM »
insyallah....

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #2 : August 04, 2011, 11:07:56 PM »
insyAllah bro... :) jln masuk tmpt tu sama jln ke eye on m'sia juga ke?
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

OscarMike

  • Lesen L
  • *
  • : 33
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #3 : August 05, 2011, 12:04:51 AM »
patut la dh 2 kali Sabtu malam Ahad ke Pertam Perdana, dok mkn sorang2, last2 takde yg muncul, aku terus belah.
kira port ni dh tutup la ya. :(

mohsin_chan

  • Lesen B3
  • **
  • : 67
  • Event kumpulan motor, kena datang naik motor!
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #4 : August 05, 2011, 12:10:39 AM »
kalau ader kelapangan...insya-Allah aku join~

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • : 749
  • 0196717687
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #5 : August 05, 2011, 08:51:37 AM »
Cantik, i follow aje.
saya slow aje dan berhemah

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • : 154
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #6 : August 05, 2011, 11:28:16 AM »
kalau sempat eden join...

aemman

  • Lesen L
  • *
  • : 28
  • suke kawan ramai orang
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #7 : August 05, 2011, 02:42:40 PM »
INSYALLAH KLU HBS KEJE LEH SINGGAH JAP
aemmanChef

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • : 826
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #8 : August 05, 2011, 09:10:30 PM »
INSYALLAH KLU HBS KEJE LEH SINGGAH JAP

Salam bro aemman.. next time guna huruf kecil yerr...  ;) ;) :) :)

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • : 154
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #9 : August 05, 2011, 11:34:42 PM »
huruf besau macam nak marah jer :) :)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #10 : August 05, 2011, 11:43:25 PM »
bkn marah tu.. mybe exsited nk join tts ni... hehehe ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • : 826
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #11 : August 06, 2011, 04:24:29 AM »
huruf besau macam nak marah jer :) :)

Betul tu bro.. dalam berforum jika menggunakan huruf besar tandanya sedang menjerit dan marah..  ;D ;D

Ok.. back to topic plzz....  ;)

aemman

  • Lesen L
  • *
  • : 28
  • suke kawan ramai orang
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #12 : August 06, 2011, 12:51:05 PM »
owhhh..sorry semua...dah biasa type guna huruf besar... ape pun thanks
aemmanChef

shahrul_yu

  • Lesen B3
  • **
  • : 97
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #13 : August 06, 2011, 02:38:01 PM »
Insyallah kalau kesempatan saya datang...
Muhammad Afiq Irfan ( Versys MCD 1744 )

zukemarFXR

  • Lesen B3
  • **
  • : 104
  • Lock N' LoadZ
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« #14 : August 06, 2011, 03:54:55 PM »
i follow!!! :o

Anda Mampu Menunggangnya

 

Jumlah User Yang Telah Visit