Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: TTS Rasmi Melaka Bikers - Setiap Jumaat 9.30malam Hang Tuah Cafe Jln Hang Tuah  (Read 19498 times)

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #15 on: August 06, 2011, 11:35:43 PM »
alamak aii.. >:( aq bleh trtidur lps buka td.. abis trlepas tts hari ni....  :'(
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #16 on: August 07, 2011, 05:20:31 AM »
alamak aii.. >:( aq bleh trtidur lps buka td.. abis trlepas tts hari ni....  :'(

kesian dah tertidur penat tu....rugi tak mai..ramai orang.. 20bikers termasuk Col Joshua pun ada...

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #17 on: August 07, 2011, 05:34:02 AM »
Alhamdulillah...kali pertama dibuat official TTs bersebalahan bekas Tapak Eye on Malaysia.. TTs dihadiri lebih 22 Bikers antaranya termasuk Col Joshua, Arab, Wqstai, Rafi, Rizal CBR, Rizal z1000, Aswad, Jebat, Fuadkawa dan ramai lagi..insyaallah minggu depan hari Sabtu kita kasi gempak lagi..sedikit gambiran... (sorry ngantuk dah jam 5.40pg)





















« Last Edit: August 07, 2011, 05:39:35 AM by rafi »

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #18 on: August 07, 2011, 09:51:16 AM »
pehh.. rugi2.... next week aq cuba lg....  :-\
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #19 on: August 08, 2011, 09:49:48 AM »
huh, masa tu masih di muazam shah,  :( >:( :( >:( :( >:(
saya slow aje dan berhemah

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #20 on: August 08, 2011, 11:05:46 AM »
ada kat kg bini... huhuhuhu

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #21 on: August 08, 2011, 12:06:41 PM »
takpa2..minggu ni leh join lg... ;)

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #22 on: August 09, 2011, 11:13:23 PM »
Dah betul le port tu,jgn di hubah lg..situ gempak bro..mata pun segar kena cuci..hoho





Tiba dengan selamat
Mr. Agusta

Hairol21

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 203
  • MBX 4038 Bukit Cheng Mobile +60183892112
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #23 on: August 11, 2011, 02:24:32 AM »
Terbaik.....harap di masa akan datang dapat menjuinkan diri...... 8)
Know your limits,ride safely.......MBX4038

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #24 on: August 11, 2011, 09:10:21 AM »
Minggu nie 13/8 lepas event berbuka puasa kita balik rumah untuk solat terawih dan ada yang nak dapatkan visa..  ;) kita akan TTs seperti biasa jam 10mlm onwards di tempat yang sama (warung disebelah tapak eye on Malaysia)..see u all!
« Last Edit: August 11, 2011, 09:12:04 AM by rafi »

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2535
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #25 on: August 11, 2011, 10:53:21 AM »
Minggu nie 13/8 lepas event berbuka puasa kita balik rumah untuk solat terawih dan ada yang nak dapatkan visa..  ;) kita akan TTs seperti biasa jam 10mlm onwards di tempat yang sama (warung disebelah tapak eye on Malaysia)..see u all!

buka pose 13.8 ni aq x dpt join lh.. :-[ btul jangkaan aq.. ade program buke pose kt tmpt aq ni... tp aq cuba dtg yg TTS sabtu ni...  :)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

adrey@fuad_hgwy

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #26 on: August 11, 2011, 12:26:56 PM »
sorry , aku tak boleh join sebab weekend ada di bangi, weekdays jer di melaka

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #27 on: August 13, 2011, 06:04:23 AM »
bro rafi,lps tts ade plan ride sahur lg x? takut terjah mcm mggu lps,tu dah kena join terjah bikers..hhuhu
Mr. Agusta

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #28 on: August 13, 2011, 10:23:04 AM »
bro rafi,lps tts ade plan ride sahur lg x? takut terjah mcm mggu lps,tu dah kena join terjah bikers..hhuhu

setakat nie belum ada planning..tapi apa pun bersedia untuk Terjah!! hahaha  ;D ;D ;D ;D ;D

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: TTs Rasmi Melaka Bikers - Setiap SABTU 9.30malam
« Reply #29 on: December 15, 2011, 10:07:28 AM »
Port TTS baru

Tempat: Hang Tuah Cafe di Jalan Hang Tuah Mall (berdekatan dengan Ocean lama)
Masa: Jam 9.30malam onwards setiap hari Sabtu (Bulan Puasa 10.00malam onwards)

 

Jumlah User Yang Telah Visit