Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Design T-Shirt Melaka Bikers and win RM100!  (Read 2261 times)

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Design T-Shirt Melaka Bikers and win RM100!
« on: August 10, 2011, 12:26:01 PM »
Salam 1MB'ian!

Diatas sambutan yang teramat positif untuk T-shirt rasmi Melaka Bikers maka kini semua yang mempunyai kemahiran designing dipersilakan postkan design anda disini atau emailkan kepada saya di fastreme AT gmail DOT com

Design T-shirt yang terpilih akan diberi wang ganjaran RM100  ;)

Sesiapa yang memerlukan high res untuk logo MB untuk tujuan designing sila download dari link dibawah ini.
http://www.melakabikers.com/picture/mblogo.jpg

Terima kasih.
Admin MB
« Last Edit: August 10, 2011, 12:33:42 PM by Administrator »

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2534
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Design T-Shirt Melaka Bikers and win RM100!
« Reply #1 on: August 10, 2011, 12:31:30 PM »
aq nk try mncuba nasib.. hehehe  ;)
hrp dpt lh buat yg mnarik...
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: Design T-Shirt Melaka Bikers and win RM100!
« Reply #2 on: August 10, 2011, 04:05:36 PM »
den pun macam nak cub gak

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Design T-Shirt Melaka Bikers and win RM100!
« Reply #3 on: August 10, 2011, 05:05:35 PM »
design t-shirt simple and menarik..tu yg penting...  ::)

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Design T-Shirt Melaka Bikers and win RM100!
« Reply #4 on: August 10, 2011, 05:10:12 PM »
dah lama menunggu bila nak pakai tshirt yg ada logo Melaka Bikers, jealous tgh club lain ada baju, tapi dah ada baju Melaka Bikers kena le jaga tingkah laku, nanti tercalar pulak imej Melaka Bikers, betul bro rafi, kan kan.
saya slow aje dan berhemah

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Design T-Shirt Melaka Bikers and win RM100!
« Reply #5 on: August 10, 2011, 05:19:02 PM »
Nak cube nasib lee..   8)   Idea dah ade nie haa.. .
- ride 4 fun -

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2534
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Design T-Shirt Melaka Bikers and win RM100!
« Reply #6 on: August 11, 2011, 10:34:45 AM »
Nak cube nasib lee..   8)   Idea dah ade nie haa.. .


waa... kongsi skit idea tu... hehehe  ;)
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Design T-Shirt Melaka Bikers and win RM100!
« Reply #7 on: August 11, 2011, 02:43:59 PM »
dah lama menunggu bila nak pakai tshirt yg ada logo Melaka Bikers, jealous tgh club lain ada baju, tapi dah ada baju Melaka Bikers kena le jaga tingkah laku, nanti tercalar pulak imej Melaka Bikers, betul bro rafi, kan kan.

agree with u bro...hope utk penjualan baju ni hanya di hadkan pd yg betul2 xtive ngan xtvt
mlkbikers baru bagi..so atleast kita tau la sape yg jd duta kecil yg membawa nama mlkbikers
ni...tan nak dengar2 cite2 yg tak best plak pasal MB.... ;)

Ai-MLK

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2050
  • KTM Duke 200
    • View Profile
Re: Design T-Shirt Melaka Bikers and win RM100!
« Reply #8 on: August 12, 2011, 09:02:27 AM »
Nak cube nasib lee..   8)   Idea dah ade nie haa.. .


waa... kongsi skit idea tu... hehehe  ;)

Hihihihiiiiiii... = )  boleh.. nanti kalau menang duit tu pon kene kongsi gak yee.. Hahahhahaaa.... .   ;D
- ride 4 fun -

 

Jumlah User Yang Telah Visit