Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: Accident kat Mobil Cheng  (Read 2716 times)

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Accident kat Mobil Cheng
« on: August 14, 2011, 06:28:17 AM »
balik ride sahur jmpa insiden kat mobil cheng,teruk dodua keta,dgr kabo ade yg mati tp tidak diketahui bilangan yg terlibat.. tggu berita siang nti.
« Last Edit: August 14, 2011, 12:21:40 PM by Administrator »
Mr. Agusta

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: insiden kat mobil cheng
« Reply #1 on: August 14, 2011, 08:57:12 AM »
bile brlaku?? td ke?
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

Administrator

  • Administrator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2854
    • View Profile
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #2 on: August 14, 2011, 12:20:37 PM »
Kemalangan berlaku tadi jam 4.00pagi dekat persimpangan lampu merah Cheng-Pasar Borong bersebelahan Mobil. Kesian teksi driver tu meninggal dunia.. muka dan badannya hancur lunyai bro... adehh tak sampai hati aku nengok .... aku suspek kereta satu lagi mabuk pasal dia turn sebelum simpang masuk kat mobil..itu yang dia termasuk kat lane bertentangan dan bertembung dengan teksi tu...





« Last Edit: August 14, 2011, 01:16:42 PM by Administrator »

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #3 on: August 14, 2011, 12:41:47 PM »
ya Allah...  :-X truknye.....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #4 on: August 14, 2011, 08:23:02 PM »
pergh....da dekat nau dgn umah aku tu....
pd yg lain,berhati2 di jln raya ok...maklum la
musim2 perayaan ni...

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #5 on: August 14, 2011, 10:00:36 PM »
perghh.. ngeri..

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • Posts: 749
  • 0196717687
    • View Profile
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #6 on: August 14, 2011, 10:14:40 PM »
dgr kabar 2 org meninggal, seorang pemandu teksi(40an) dan seorang jururawat(24thn).
saya slow aje dan berhemah

mohsin_chan

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 67
  • Event kumpulan motor, kena datang naik motor!
    • View Profile
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #7 on: August 16, 2011, 05:54:42 PM »
ni yg berita masuk surat kabo semalam... kesian amoi tu... belum sempat merasa nikmat dunia. alfatiha utk pakcik teksi tu.

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 995
    • View Profile
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #8 on: August 17, 2011, 06:43:24 PM »
ko ni...amoi tu yg ko kisahkan... :(

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • Posts: 2372
  • MVFanClub
    • View Profile
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #9 on: August 17, 2011, 11:30:23 PM »
yela,klu ikutkan amoi tu la yg buat keluarga pakcik tu merana,lebih2 lg nak sambut raye ni,tiba2 kehilangan org tersayang.. walau ape pun pd yg terlibat dah tentu x minta benda tu jadi.. sume xnak benda mcm tu terjadi pd kite atau keluarga.. mohon jauhkan la YA ALLAH dari bala bencana,,,,,AMIN.
Mr. Agusta

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #10 on: August 18, 2011, 03:15:51 AM »
Al-Fatihah kepada pakcik tu  :'(


& R.I.P kepada amoi tu   :'(
Dengar cite amoi tu baru balik makan2 ngan kawan2 & baru je berpindah kat kawasan perumahan tu. Kemalangan berlaku ketika amoi tu nak masuk simpang untuk balik ke rumah.

Kemalangan tak berbau.. hati2 kawan2.

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #11 on: August 18, 2011, 08:58:28 AM »
..... Kemalangan berlaku ketika amoi tu nak masuk simpang untuk balik ke rumah.

masalahnya amoi tu masuk ke kanan sebelum simpang lagi!

Lemax

  • Global Moderator
  • Lesen GP
  • *****
  • Posts: 826
    • View Profile
Re: Accident kat Mobil Cheng
« Reply #12 on: August 18, 2011, 10:53:07 PM »
..... Kemalangan berlaku ketika amoi tu nak masuk simpang untuk balik ke rumah.

masalahnya amoi tu masuk ke kanan sebelum simpang lagi!

owhh.. itu macam kaa..

 

Jumlah User Yang Telah Visit