Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Author Topic: apa menu berbuka anda?  (Read 1543 times)

mus90

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
apa menu berbuka anda?
« on: August 14, 2011, 07:17:13 PM »
bedal jer apa nak letak..janji makanan masa berbuka..hehe

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #1 on: August 14, 2011, 09:24:47 PM »
yang pnting air msti best... hehehehe  :D
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mus90

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #2 on: August 14, 2011, 10:03:04 PM »
ais krim goreng+keli cili padi+nugget ayam cheese+ayam goreng rempah+sambal goreng kering+kangkung masak belacan+air jus oren=MERDEKA...hahaha

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #3 on: August 14, 2011, 10:08:37 PM »
ais krim goreng+keli cili padi+nugget ayam cheese+ayam goreng rempah+sambal goreng kering+kangkung masak belacan+air jus oren=MERDEKA...hahaha

ais krim goreng??????
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mus90

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #4 on: August 14, 2011, 10:21:30 PM »
hehehe...xpnh mkn ke bang...pegi kat mydin...ade jual... :P

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #5 on: August 15, 2011, 03:15:17 PM »
x pnah lg... nama pn mcm pelik je.. haha
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 562
    • View Profile
    • Homestay Melaka
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #6 on: August 15, 2011, 03:26:30 PM »
Semalam bedal kat Holiday Inn sempenan besday bini aku huhuhu  :-*  ... makanannya best siap ada kambing golek!.. cuma udang bakau dia dah lembik and dessert dia tak sebanyak yang kita makan lunch..anyway overall best gak... dan yang paling best Bro Daus bagi diskaun 20% staff rate kat aku..pergghhh thanks bro!!   ;D

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • Posts: 2537
  • Selamat Menungang!! :D
    • View Profile
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #7 on: August 15, 2011, 03:28:16 PM »
Semalam bedal kat Holiday Inn sempenan besday bini aku huhuhu  :-*  ... makanannya best siap ada kambing golek!.. cuma udang bakau dia dah lembik and dessert dia tak sebanyak yang kita makan lunch..anyway overall best gak... dan yang paling best Bro Daus bagi diskaun 20% staff rate kat aku..pergghhh thanks bro!!   ;D


waa.. buka kt hotel tu.. best2....
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

mus90

  • Lesen L
  • *
  • Posts: 49
    • View Profile
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #8 on: August 15, 2011, 07:57:58 PM »
ini hari den masak sup ayam pedas+ikan bilis telur hancur+sambal kering+cincau+sarsi+cendol=BURPPP... :P

zukemarFXR

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 104
  • Lock N' LoadZ
    • View Profile
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #9 on: August 16, 2011, 04:12:11 PM »
ari ni dn sbelumnya ~ Bubur lambuk made in surau taman saya ;D

Anda Mampu Menunggangnya

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #10 on: August 17, 2011, 11:50:44 AM »
bro rafi kalau nak makan hotel g la kat Centery Hotel... makanan memang banyak dan best....  Menu berbuka hari ni ikan jenahak masak kari, tahu sumbat, telor dadar special, sayur kobis masak lemak kat rumah mak aku....

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • Posts: 154
    • View Profile
Re: apa menu berbuka anda?
« Reply #11 on: August 19, 2011, 09:15:29 AM »
hari ni berbuka kat stimboat

 

Jumlah User Yang Telah Visit