Majlis Berbuka Puasa Bersama MB'ians di Hotel Emperor Melaka - 19 July 2013

Kembara Muhibbah Felda - JPM - 27/10/2013

Baju Official MB Yang Menjadi Pilihan Anda?

Design No 1
23 (56.1%)
Design No 2
3 (7.3%)
Design No 3
2 (4.9%)
Design No 4
13 (31.7%)
Design No 5
0 (0%)

: 41

: August 22, 2011, 09:28:03 AM

: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!  ( 13574 )

ariffversys

  • Moderator
  • Lesen B Full
  • *****
  • : 749
  • 0196717687
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #15 : August 18, 2011, 10:13:39 PM »
saya setuju dgn idea izad, supaya lengan kiri-kanan diletak bendera msia dan mlk, jadi saya mesti pilih no. 1.
saya slow aje dan berhemah

erieyus

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 2372
  • MVFanClub
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #16 : August 18, 2011, 10:53:40 PM »
yahoo,,,MB dah ade baju,ape2 pun kena siapkn dulu,baru boleh pakai,,geram je tengok baju lanun masa diorg ride. saye musti pilih no 1....tqvm
Mr. Agusta

aemman

  • Lesen L
  • *
  • : 28
  • suke kawan ramai orang
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #17 : August 18, 2011, 11:21:36 PM »
Salam............
Cantik Design Baju
Tapi Aku undi no 1

aemmanChef

mazo

  • Lesen B3
  • **
  • : 75
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #18 : August 19, 2011, 12:25:32 AM »
tp bro design no.4 pon care gak.. pekate no.1 + ngan no.4 di gabung kan...  ;)
im so bz doin nothin that i cant do anythin else...

arswadvers

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 707
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #19 : August 19, 2011, 01:23:27 AM »
tp mate uncle nak no 4... bcahye skit...

                              Pascal = Sesumpah

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • : 154
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #20 : August 19, 2011, 09:13:08 AM »
tak payah la logo satu malaysia tua... nanti ader yg tak sependapat susah gak... bendera malaysia kat lengan tu say setuju bebenau...... kalau letak nama cun gak

N.M. HILMI

  • Moderator
  • Lesen Terbang!
  • *****
  • : 2534
  • Selamat Menungang!! :D
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #21 : August 19, 2011, 11:37:32 AM »
sy pilih no1... sy pn stuju dgn pndpat prez izad.. letak bndera kt belah lengan kiri dan kanan..
klau taruk nama skali pn cantik ni.  ;)

- sy nk design tp x reti nk design guna lappy sy ni...  :)
« : August 21, 2011, 01:08:22 AM N.M. HILMI »
meleper di tempat yg betul.. jom MIMC!!!

shahrul_yu

  • Lesen B3
  • **
  • : 97
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #22 : August 19, 2011, 02:29:54 PM »
Saya berpendapat kalau kita letak nama kita mcm mana......
Muhammad Afiq Irfan ( Versys MCD 1744 )

Amir Ferno

  • Lesen B3
  • **
  • : 154
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #23 : August 19, 2011, 03:23:48 PM »
 memang cun... kalau saper2 bukak baju time panas tak ler tertukar.... hehehe

izad mlk

  • Lesen GP
  • *****
  • : 995
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #24 : August 19, 2011, 07:06:24 PM »
rapi> aku photobucket reti la...so kena la ajau aku guna photoshop,boleh?.. ;D

thank's sbb menyokong cadangan bendera tu..hehe..sbb aku ni semangat kenegaraan
dan kenegerian sikit..hehe..takla,gurau aje..bkn apa,atleast org tau yg kita ni mmg club
yg berasal dr mlk.mmg nama pun dah mencerminkan melaka,tp lebih afdal kalo bendera
pun ada sekali...baru bersemagat... ;)

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 1640
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #25 : August 20, 2011, 02:24:40 PM »
tp mate uncle nak no 4... bcahye skit...
sy no 4 sbb ada mcm pelangi world champion.... kan arab kankankan...

afendy_arab

  • Lesen GP
  • *****
  • : 1051
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #26 : August 20, 2011, 04:37:18 PM »
no.4 memang cun...baru ada nampak macam bikers klu no.1 x da perkataan ride terlalu kosong sangat x nampak macam bikers,perkataan ride dan gambar jalan memang cun macam layan coner,pantas2 bikers kasi vote no.4.fikir fikir kan lah...

yusri

  • Lesen Otai!
  • *******
  • : 1640
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #27 : August 20, 2011, 04:50:47 PM »
no.4 memang cun...baru ada nampak macam bikers klu no.1 x da perkataan ride terlalu kosong sangat x nampak macam bikers,perkataan ride dan gambar jalan memang cun macam layan coner,pantas2 bikers kasi vote no.4.fikir fikir kan lah...
kalau dpt ditinggikan ckit pekataan rides tu baru lengkung tu nampak dari atas sampai ke bawah.... ada ler corak ckit

ali

  • Lesen B3
  • **
  • : 100
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #28 : August 20, 2011, 05:14:32 PM »
wlau perut tngh lapo ni tapi tetap bersemngat untk vote baju no 4....
btul kata pak arab..perkataan RIDE tu yg wat brsemngat... baru best klau gi Betong atau kuala kelawang...tngok corner kat baju ja terus meleper...
jom ramai2 vote no 4...d ulang skali lgi NO 4.. ;D :D

rafi

  • Lesen B Full
  • ****
  • : 562
    • Homestay Melaka
Re: Undi Design Baju Official MB Kegemaran Anda Sekarang!
« #29 : August 22, 2011, 09:29:16 AM »
No 1 ramai yang undi dan juga no 4, oleh kerana aspek keserlahan juga mesti diambil kira...apa kata design T-shirt kita dijadikan begini? .. Setuju?



« : August 22, 2011, 01:27:58 PM N.M. HILMI »

 

Jumlah User Yang Telah Visit